Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ. TV. „Dosare de presă”. Mădălin Voicu. „Poporul român este un popor superb”
VIDEO

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Mădălin Voicu. „Poporul român este un popor superb”

În această ediție a emisiunii „Dosare de presă”, invitatul lui Mirel Curea este Mădălin Voicu, una dintre cele mai cunoscute personalități ale high-life-ului românesc politic și artistic.

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Mădălin Voicu. „Poporul român este un popor superb”.

Mădălin Voicu este genul de personaj despre care lumea are impresia că știe absolut totul, dar care oferă surprize mereu și mereu.

Poți să-l placi sau, din contra, să-l detești, dar nu poți să-l ignori. Iese mereu în evidență prin poveștile de viață, prin spontaneitatea și firescul discursului, prin asumare și nonconformism.

Este fiul celebrului violonist Ion Voicu și al unei descendente din vechile familii boierești. Prin urmare, Mădălin Voicu a combinat sângele albastru cu cel țigănesc. Viața sa este o aventură cu reguli proprii, iar secvențele tari și stridente se echilibrează cu cele romantice și intime. Exact ca într-o simfonie.

Așa cum veți descoperi în această nouă ediție a emisiunii „Dosare de presă”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Play, EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: