Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Cacealmaua grădinițelor suprapopulate. Câte locuri au rămas libere în Capitală
Evz.TV. Cacealmaua grădinițelor suprapopulate. Câte locuri au rămas libere în Capitală

Evz.TV. Cacealmaua grădinițelor suprapopulate. Câte locuri au rămas libere în Capitală

Care este miza unui loc într-una din grădinițele Capitalei, cu ce se confruntă bucureștenii atunci când se pune problema să își înscrie copilul la „grădi”, dar și culisele războiului dintre grădinițele de stat și cele particulare afli din materialul video care însoțește textul acestui reportaj.

An de an, în preajma începerii anului preșcolar, apar în spațiul public lamentările bucureștenilor care susțin că au avut de dus adevărate războaie pentru a-și putea înscrie țâncii la una din grădinițele, de stat sau private, de pe întreg cuprinsul Capitalei. Teoria susținută de cei mai mulți e că sunt prea puține locuri și că, pentru a-ți vedea copilul pe listele unei grădinițe, trebuie să te zbați nu glumă. Ba și să bagi mâna adânc în buzunar. Realitatea este cu totul alta.

Vezi în materialul video de mai jos câte locuri libere au rămas la grădinițe cu doar 5 zile înaintea debutului de an școlar și preșcolar.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.