Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ Play. Păcăliciul găinar de la Justiție îi amenință pe judecători cu pușcăria
VIDEO

EVZ Play. Păcăliciul găinar de la Justiție îi amenință pe judecători cu pușcăria

12 din cei 15 președinți de curți de apel din România au semnat o scrisoare deschisă prin care îi transmit ministrului Justiției, Stelian Ion, că este la un pas de a fi inculpat pentru infracțiunea de instigare la abuz în serviciu.

„În răspunsul trimis, Ministerul Justiției a transmis nu doar că aceste hotărâri nu trebuie executate, ci și că o astfel de punere în executare a hotărârilor ar echivala cu săvârșirea unei fapte penale”, se arată în scrisoarea deschisă.

 „Păcăliciul Zilei”- realizator Mirel Curea – Ieșirile în decor, așa cum se numesc în mod delicat prostiile de tot felul, pot avea consecințe caraghioase, dar și tragice. De aceea, cele câteva minute dedicate acestora vă vor amuza, vă vor amărâ sau vă vor pune pe gânduri. Pe toate acestea le veţi savura în materialele video din rubrica „Păcăliciul zilei”!

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.