EVZ l-a tras pe dreapta: Victor Ponta nu s-a mai dus la Monte Carlo. Raliul de fiţe îi regretă absenţa

EVZ l-a tras pe dreapta: Victor Ponta nu s-a mai dus la Monte Carlo. Raliul de fiţe îi regretă absenţa

Astăzi s-au încheiat antrenamentele, iar echipajul Keleti-Ponta nu s-a prezentat. Pe site-ul oficial al raliului, cei doi continuă să apară pe lista la zi, dar nimeni nu i-a văzut, specialiştii afirmând că este imposibil să participi fără recunoaşterea prealabilă a traseului. Distracţia l-ar fi costat pe liderul PSD 40.000 de euro, iar contextul era cum nu se poate mai prost

Cu o zi înainte de începerea raliului de la Monte Carlo, echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta nu au confirmat participarea. Cei doi nu au participat nici la etapa de recunoaștere a traseului, ce s-a desfășurat în perioada 14-17 ianuarie, precedând competiția care începe pe 18 ianuarie.

Nu s-a prezentat la antrenamente

Potrivit unui pilot de raliu, etapa de recunoaștere presupune două sau trei parcurgeri ale traseului, timp în care pilotul dictează caracteristicile și copilotul le trece într-un caiet special. „Apoi, la a doua parcurgere a traseului, care se face cu o mașină de serie, copilotul dictează aceste caracteristici ale curbelor și ale traseului iar pilotul le corectează”, a spus un pilot clujean. Pe site-ul oficial al Monte Carlo Rally 2012, echipajul Ponta/Keleti figurează în continuare ca participanți la competiția mondială de raliu, numai că cei doi nu au apărut în zonă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edwin Keleti s-a pregătit intens pentru cursa de la Monte Carlo și a fost plecat în Franța pentru câteva zile ca să se acomodeze cu condițiile de concurs. Distracția de la Monte Carlo l-ar fi costat pe Ponta peste 40.000 de euro asta în condițiile în care echipajul din care liderul PSD face parte nu era înscris în competiția mondială pentru puncte ci doar pentru distracţie.

N-a venit la recunoaşterea oficială, deci nu mai participă

„Evenimentul zilei” a reușit să ia legătura cu pilotul Marco Tempestini de la Napoca Rally Academy, care a confirmat că Victor Ponta nu este la Monte Carlo și că liderul PSD nu a fost văzut deloc nici în zona oficială și nici în zona destinată echipelor. „Sunt trei zile grele de muncă, concursul este foarte greu. Carosabilul e acoperit de gheață, e foarte frig, azi am noroc de soare dar, dacă mâine ninge, totul se schimbă. Știu că Ponta este înscris la concurs dar nu l-am văzut nici pe el, nici pe Keleti, nici la recunoașteri și nici în parcul service”, a declarat pentru EVZ, campionul naţional Marco Tempestini, care concurează pentru echipa Napoca Rally Academy. Un alt clujean care este prezent la Monte Carlo este Daniel Ungur tot de la Napoca Rally Team. Daniel Ungur este un specialist în lumea automobilismului și a declarat pentru EVZ că nu l-a văzut pe Ponta. „Victor Ponta nu este la Monte Carlo și este puțin probabil să mai apară în condițiile în care nu a participat la recunoașterea oficială”, a spus Daniel Ungur. CITIŢI ŞI:

  • Liviu Dragnea, atac dur la fiţele lui Ponta de Monte Carlo: "Noi alergăm să câştigăm alegerile şi tu mergi la raliu?!"
  • Cu un ceas de peste 120 de milioane de lei la mână, Ponta merge la raliu
  • Victor Ponta sau "Să nu crezi ce-ţi spun acum"