Evenimentul Zilei > EVZ Special > „EVZ este în topul preferințelor mele”
„EVZ este în topul preferințelor mele”

„EVZ este în topul preferințelor mele”

Evenimentul zilei” a fost și este una din publicațiile etalon din România. La 23 de ani de la lansarea acestui ziar, felicit echipa de jurnaliști care mențin această publicație la un nivel de profesionalism pe care, din păcate, unele publicații l-au cam pierdut.

EVZ este în topul preferintelor mele și îl citesc de fiecare dată cu o deosebită plăcere.

De asemenea, mulțumesc echipei pentru buna colaborare și pentru modul obiectiv în care reflectă în materialele publicate activitatea de la CNAS. Este foarte important pentru mine, ca președinte al CNAS, ca mesajele pe care le transmit să ajungă la asigurați. Pentru mine, media este principalul mijloc de a-mi îndeplini una dintre sarcini, aceea de a informa asigurații despre măsurile întreprinse în sistemul de sănătate.

Felicitări întregii echipe EVZ!

Cu deosebită consideratie, Vasile Ciurchea, președinte Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS)

Ovidiu Zară: „Cel mai popular cotidian”

Am fost deosebit de fericit să aflu că, în acest al 23-lea an de existență al celui mai popular cotidian național din România, veți pregăti un număr aniversar ce va conține numele jurnaliștilor care au semnat în paginile ziarului. În speranța că veți menționa și numele meu, vă asigur de întreaga mea considerație. Cu respect, ec. Ovidiu Zară,redactor și publicist comentator în cadrul cotidianului național „Evenimentul zilei”, în perioada 1996 – 2000 (departament Investigații; departament Economic)Radu Atanasiu: „Trăiască Evenimentul zilei”

Conform art. din EVZ/ 16.06.2015, prin care onor ziar adună date personale despre cei care au prestat servicii de ziaristică și formare personale la unit. Dstră în perioada 1992-2014, subsemnatul, Atanasiu Radu, declar prin prezenta că am prestat sus-numitele servicii între anii 1993-1994. Rog onor ziar să ne informeze despre eventuale întâlniri plenare cu organizația sau despre orice alte activități plănuite cu oamenii muncii din trecut! Trăiască „Evenimentul zilei!”.INFO

Mihai Tatulici a fost, în anii ’90, prima vedetă de televiziune postdecembristă. Emisiunile sale, controversate sau nu, aduceau o audiență nemaiîntâlnită. Orice știre despre el era de succes. În imagine, Tatulici este fotografiat în fosta discoteca Vox Maris, din centrul Bucureștiului, savurând, înainte de miezul nopții, ediția nr.303 a „Bulinei roșii”. Reporterii EVZ care lucrau de noapte, pentru ediția de prânz a EVZ – așa-numita „Bulină albastră” – i l-au oferit în schimbul unei imagini cu el. Se întâmpla la începutul verii lui '93.


FOTO: Mihai Tatulici 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.