Evenimentul Zilei > Monden > Evită cele 7 cadouri blestemate! Iată obiectele care atrag ghinion şi boli în viața ta
Evită cele 7 cadouri blestemate! Iată obiectele care atrag ghinion şi boli în viața ta

Evită cele 7 cadouri blestemate! Iată obiectele care atrag ghinion şi boli în viața ta

Există 7 obiecte pe care nu este indicat să le oferiţi cadou şi nici să le primiţi sub nicio formă, pentru că ele aduc ghinion, avertizează un bioenergoterapeut celebru.

Cuţitul primit cadou îți poate tăia soarta

Cât despre un cuţit primit în dar, specialista spune că „vă poate tăia soarta”. Ca acest lucru să nu se întâmple, „este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”.

Alte obiecte interzise ar fi vasele şi farfuriile, care nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Geanta golește portofelul

În ceea ce privește accesorii ca portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

Dacă primiţi perle cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi. „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, atrage atenţia bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. La acel inel, puteţi adăuga un pandantiv cu perlă, o pereche de cercei sau o brăţară care să aibă o astfel de piatră preţioasă.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: