Evenimentul Zilei > Politica > „Evenimentul zilei” TV. Invitata ediţiei de astăzi, de la ora 17:00, este Elena Udrea. Adresează-i şi tu întrebări
„Evenimentul zilei” TV. Invitata ediţiei de astăzi, de la ora 17:00, este Elena Udrea. Adresează-i şi tu întrebări

„Evenimentul zilei” TV. Invitata ediţiei de astăzi, de la ora 17:00, este Elena Udrea. Adresează-i şi tu întrebări

Invitata ediţiei de astăzi a emisiunii "Evenimentul zilei" TV, de la ora 17:00, moderată de Mircea Marian, este preşedintele PMP, Elena Udrea. În studio se va afla şi jurnalistul Mălin Bot (EVZ).

Temele principale vor fi legate de numeroasele candidaturi la președinție din partea formațiunilor de dreapta, șansele lui Cristian Diaconescu, care candidează din partea PMP, precum și evoluțiile politice din dosarul Dan Voiculescu – mitingul neautorizat de susținere a acestuia, precum și reacția autorităților.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de e-mail [email protected] și la telefonul 021.202.2000.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.