Evenimentul Zilei > Actualitate > EUROVISION 2015. Prima reacţie a lui Călin Goia: „Ne pare foarte rău…”
EUROVISION 2015. Prima reacţie a lui Călin Goia: „Ne pare foarte rău…”

EUROVISION 2015. Prima reacţie a lui Călin Goia: „Ne pare foarte rău…”

România a ocupat locul 15 la EUROVISION 2015, cu piesa "De la capăt", a trupei Voltaj. După concurs, solistul Călin Goia a declarat că îi pare rău că nu a putut aduce mai multă bucurie românilor.

"Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră ('De la capăt', n.r.) şi mergem mai departe", a spus Călin Goia, potrivit mediafax.ro.

Călin Goia a participat la finala EUROVISION 2015 cu o zi înainte de a împlini 40 de ani. "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare", a mai spus solistul.

De cealaltă parte, Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la EUROVISION 2015, a declarat că se aştepta la rezultatul finalei din acest an. "Ceea ce cântă Måns se aude la toate radiourile din Europa (…) Ne aşteptam cumva", a spus Stanciu, potrivit aceleiaşi surse.

EUROVISION 2015 a fost câştigat de Suedia, care a obţinut 365 de puncte.

Citeşte şi: EUROVISION 2015. SUEDIA ESTE CÂŞTIGĂTOARE. Voltaj, evoluţie bună, dar a ieşit pe locul 15. Andrei Partoş: "Trebuia o piesă foarte bună pentru a culege câte 4-5 puncte de la toţi"

Citeşte şi: Primul SCANDAL. A câștigat SUEDIA EUROVISION 2015 cu un PLAGIAT? (VIDEO)

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: