Faptele dezvăluite au avut loc vineri seară la primul etaj al unui bar din rue des Pierres, în centrul Bruxelles-ului. Aşadar, o orgie care se desfăşura în barul din centrul Bruxelles a fost întreruptă pe motiv că numărul participanților era cu mult mai mare față de numărul maxim de persoane ce pot participa la evenimente private în pandemie, adică doar patru.

Polițiștii au întrerupt orgia sexuală la care participau 25 de bărbați, între care și un europarlamentar

Un dezmăţ total a avut loc vineri seara, la primul etaj al unui bar din centrul oraşului Bruxelles. Poliția a fost nevoită să intervină pentru a întrerupe o orgie sexuală la care participau 25 de bărbați.

Orgie sexuală cu 25 de participanţi, unde era şi un europarlamentar, oprită de poliţişti

A fost invocată imunitatea parlamentară de către europarlamentarul

Printre infractorii dezgoliti și într-o poziție incomodă era într-adevăr aparent … un europarlamentar care ar fi demisionat două zile mai târziu. Acesta a încercat să scape prin jgheab, specifică HLN. Dar, în încercarea sa de a scăpa de poliție, s-a accidentat. Odată arestat, și-a invocat imunitatea parlamentară, ducând la intervenția Ministerului Afacerilor Externe.

Printre participanții la eveniment se numără și un europarlamentar, a cărui identitate și naționalitate nu au fost făcute publice. Acesta ar fi încercat să fugă pe acoperiș, însă s-a accidentat și astfel a fost prins de oamenii legii.

Locaţia unde se desfăşura orgia

Petrecerea a avut loc la etaj, unde aproximativ douăzeci de participanți s-au ospătat goi sub influența drogurilor și a alcoolului

Un deputat maghiar a participat la orgie

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE