Europarlamentarul este un membru proeminent al Fidesz, partidul conservator și populist maghiar al cărui membru este prim-ministrul Viktor Orbán. Bărbatul a fost chiar lider al grupului de partid în Parlamentul maghiar din 1994 până în 2002. El și-a continuat apoi cariera politică în Parlamentul European până la demisia lui surpriză duminica trecută din „motive personale”. Nu se știe dacă acest lucru este legat de evenimentele de vineri seara. Mai mult decât atât, alături de europarlamentarulcare a fugit, la orgia sexuală au mai participat câțiva diplomați.

Orgia a avut loc la etaj în acest bar din Bruxelles

Parlamentul European reacționează

Parlamentul European a spus că nu are nicio confirmare a informațiilor referitoare la acest europarlamentar. Regulile de conduită ale instituției se aplică activităților parlamentare, nu vieții private. „Dacă faptele ar fi stabilite și pedepsite administrativ sau altfel de către autoritățile locale sau naționale, ar fi de competența acestor autorități să decidă asupra unor sancțiuni potențiale”, a spus un purtător de cuvânt al Parlamentului.

La fața locului au fost găsite droguri și alcool. Toți cei implicați au fost amendați înainte de a fi eliberați de polițiștii belgieni, scrie 7sur7.

 

PAGINA ANTERIOARA