În opinia lui Mircea Sandu, Suedia este net superioară României, în timp ce o victorie în fața Spaniei este un subiect închis.

„Noi suntem predispuşi să criticăm mereu, şi când e bine şi când e rău. Cosmin Contra are un mandat, un obiectiv. Nu-l realizează, vine altul, tot cu obiectiv pe 4 ani de zile, să-l pună în practică. Noi jucăm cu Suedia, care ne este superioară şi e greu să câştigăm, iar cu Spania nu avem nicio şansă.

Degeaba se fac speculaţii, Spania va juca să câştige! Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte pe suedezii şi e greu să ai aceeaşi energie cu Spania, care joacă înainte cu Malta. Ei vor schimba echipa, noi trebuie să aliniem cel mai bun 11 la ambele meciuri”, a declarat Mircea Sandu pentru Digi Sport.

EURO 2020 | Mircea Sandu: „Este meritul meu!”

Șeful Federației în perioada 1990-2014 s-a declarat dezamăgit de stadiul pregătirilor pentru EURO 2020 la București. Mai mult, Sandu își atribuie meritele pentru organizarea turneului.

„Apropo de 2020, primul contact cu UEFA a fost în 2011. Atribuirea este meritul meu. În 2013 erau făcute proiecte de legi, caiete de sarcini etc. Văzusem în Spania şi Portugalia ce e nevoie. Trenuri rapide, autostrăzi, acum e 2019 şi nu avem aproape nimic”, a declarat Sandu.

EURO 2020 se va desfășura în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020, iar Bucureștiul va organiza pe Arena Națională 3 meciuri din grupe și un meci din optimi.

Te-ar putea interesa și: