Potrivit revistei, Katie Holmes a dat un interviu de senzaţie care va fi publicat în următorul numar. După ce s-a consultat cu psihologul şi life coach-ul ei, Katie a decis să vorbească deschis despre problemele de căsnicie pe care le-a avut de-a lungul anilor. Prin urmare: actorul Tom Cruise este homosexual! Cel puţin aşa susţine fosta sotie a acestuia, în interviul acordat revistei National Enquirer. Noutatea bombă, aşa cum a fost catalogată de presa de peste ocean, urmează să apară în detalii, în următorul număr al publicaţiei.
Un nou scandal la Hollywood
Fosta soţie a lui Tom Cruise spune că, de fapt, actorul e gay şi că a trăit un adevărat coşmar alături de el, în cei 5 ani de mariaj. Mai mult decât atât, ea va dezvălui totul despre „minciunile gay" pe care actorul i le spunea în timpul mariajului, atacându-i puternic imaginea de Casanova. National Enquirer refuză să dezvaluie mai multe despre interviul incendiar, încurajându-şi cititorii să cumpere următorul număr al revistei, însă dacă afirmaţiile lor sunt adevăate, la Hollywood va izbucni un nou scandal.
După despărţirea de Katie Holmes, actorul american Tom Cruise s-a refugiat în muncă, încercând să uite pierderea suferită. Tabloidele din SUA notează că, deoarece extenuarea şi-a lăsat amprenta asupra stării fizice şi psihice a starului, apropiaţii săi au început să îşi facă o mulţime de griji. Prietenii lui Tom Cruise l-au sfătuit că e timpul să ia o pauză, mai ales că a slabit vizibil si nu mai are la fel de multă grijă de propria sa persoană.
"Tom refuză să o lase mai uşor şi se dă viteaz. Pare să nu fie el însuşi, nu a respectat un program de lucru normal şi pare să îşi neglijeze şi alimentaţia: atârnă hainele pe el. Programul acesta infernal de muncă îi poate afecta viaţa, poate ajunge şi mai rau!", a declarat un apropiat al vedetei. Tom Cruise a slabit aproximativ şapte kilograme, potrivit informaţilor din presa internaţională.
O înregistrare video drept dovadă
Şi scriitoarea americană Amy Scobee, autoarea volumului "Scientology: Abuse at the Top", pune la îndoială orientarea sexuală a starului din "Misiune imposibilă", despre care afirmă ca s-ar fi casatorit cu Nicole Kidman şi apoi cu Katie Holmes tocmai pentru a ascunde acest lucru. Scobee afirmă că există şi o casetă video care demonstrează fără putinţă de tăgadă homosexualitea renumitului actor, care ar fi fost şi consumator de droguri! "Există o înregistrare video în care Tom face sex cu un bărbat.
Filmuleţul se află în posesia unui important membru al Bisericii Scientologice, care l-ar şantaja pe star cu difuzarea lui. De altfel, acesta este şi motivul pentru care Tom sponsorizează cu atâta generozitate Biserica Scientologică", spune Scobee. Scriitoarea susţine şi că actorul s-ar fi drogat ani de-a rândul şi că ar fi renunţat la acest obicei doar pentru a putea accede la o funcţie de top în cadrul cultului religios din care face parte. Informaţiile apărute în presă despre cartea cu pricina l-au marcat profund pe Tom, care a cedat nervos.
Deocamdată, orientarea sexuală a lui Tom nu a fost comentată de către purtătorul de cuvânt al actorului.
<iframe width="638" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/btDh1-5z5Fk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>