Evenimentul Zilei > Monden > Este revoltătoare imaginea zugrăvită despre cum trebuie să arate bărbatul zilelor noastre. Galerie foto în articol
Este revoltătoare imaginea zugrăvită despre cum trebuie să arate bărbatul zilelor noastre. Galerie foto în articol

Este revoltătoare imaginea zugrăvită despre cum trebuie să arate bărbatul zilelor noastre. Galerie foto în articol

Revista GQ lansează modelul de bărbat cu „noua sa masculinitate” care este total diferită faţă de ceea ştiam noi până acum. Nu, nu este vreun „războinic”, ci unul blajin efeminat la propriu.

Bărbatul prezentului are cercei, poartă rochii, poşete Hermes şi plânge

Potrivit revistei GQ „noua masculinitate” ar fi cam aşa:  bărbaţii trebuie să poarte cercei și rochii uriașe care seamănă cu sacii de dormit în timp ce plâng după cum veţi observa în fotografiile de mai jos.

Imaginea de copertă îl prezintă pe celebrul cântăreţ purtând bijuterii multe, în timp ce este îmbrăcat între o rochie uriaşă. Iar în alte imagini îl arată Pharrell plângând, iar în altă imagine poartă o haină lungă cu imprimeu de leopard.

Pharrell, despre evoluția „masculinității” și „războiul spiritual”

În timp ce a creat hit după hit, garderoba lui Pharrell a continuat să se transforme în ceva care numai un bărbat nu ar reprezenta. Şi-a comandat special o geantă personalizată Hermès Birkin din crocodil violet şi a început să o poarte peste tot. Mai nou poartă haine și bijuterii feminine de la Chanel, precum și modele realizate de cultul regizorului Céline, Phoebe Philo, notează gq.com  „Pharrell acoperă problema – New Masculinity –  a revistei GQ, o explorare a identității, a culturii și a stilului în 2019″, este explicaţia oficială.

Bărbaţii nu mai sunt ce au fost: masculinitate zero

Potrivit editorului șef al GQ, Will Welch, ceea ce a prezentat revista nu este decât „o explorare a modurilor în care noțiunile tradiționale de masculinitate sunt contestate, schimbate și răsturnate într-o cultură omniprezentă de intimidare sexuală, violență și inegalitate de gen”.

Practic GQ „sărbătorește feminizarea bărbaților, nu masculinitatea. Bărbații nu merg la război îmbrăcaţi în rochii”, a comentat Robby Starbuck.

Vezi imaginea pe Twitter
Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter