Este POSIBIL? Bărbaţi de ÎMPRUMUT pentru Anul Nou CHINEZESC / GALERIE FOTO

Este POSIBIL? Bărbaţi de ÎMPRUMUT pentru Anul Nou CHINEZESC / GALERIE FOTO

Potrivit zodiacului chinezesc, începând cu 31 ianuarie 2014 începe anul Calului de Lemn, care se va încheia pe 18 februarie 2015.

Click aici pentru Galeria Foto Presa occidentală notează că în China, asupra femeilor nemăritate trecute de 20 de ani se pune o mare presiune, deoarece sunt supuse deadline-ului social de a-şi găsi un soţ până la vârsta de 30 de ani.

Pentru un sărut

Această presiune devine în ultimii ani tot mai mare în preajma sărbătorii de Anul Nou chinezesc, după cum spun reprezentanţii agenţiilor de dating.

Ne puteți urmări și pe Google News

“O femeie poate beneficia de compania unui bărbat care să se poarte ca şi cum ar fi iubitul ei. Există şi posibilitatea închirierii cu ora, la fel cum există şi varianta unor servicii extra, cum ar fi taxa pentru un sărut pe obraz!”, declara, sub protecţia anonimatului, patronul unei astfel de agenţii. Sexul nu este inclus printre serviciile pe care le ofera iubiţii de împrumut. Analiştii notează că moda prietenilor de împrumut a fost lansată în China odată cu dezvoltarea culturii pop şi cu promovarea relaţiilor de tip hollywoodian: “Persoanele născute în anii '80 - '90 sunt supuse unei presiuni sociale din partea părinţilor care, la vremea lor, s-au căsătorit de timpuriu şi se aşteaptă ca ei să facă la fel”. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Nimeni nu spune cine a propus „articolul interceptări” din Noul Cod!
  • Afacerea ”Deszăpezirea”. Viscolul îi umflă conturile deputatului lui Voiculescu
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Un succes al Partidului - Stat condus de Victor Ponta- PSD-izarea Buletinului Meteorologic!

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Și-a DISTRUS chipul. O tânără din Coreea de Sud voia cu orice preț să aibă fața în formă de INIMĂ | GALERIE FOTO
  • Pentru protecţie şi VINDECARE. Cum s-au aruncat mii de RUŞI în apa ÎNGHEŢATĂ, în „scop” RELIGIOS / GALERIE FOTO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...