Evenimentul Zilei > Monden > Este oficial! Maria Sharapova s-a logodit cu milionarul britanic Alexander Gilkes. A spus: „DA”. FOTO
Este oficial! Maria Sharapova s-a logodit cu milionarul britanic Alexander Gilkes. A spus: „DA”. FOTO

Este oficial! Maria Sharapova s-a logodit cu milionarul britanic Alexander Gilkes. A spus: „DA”. FOTO

Maria Sharapova, una dintre cele mai premiate jucătoare de tenis, și-a anunțat logodna cu milionarul britanic Alexander Gilkes.

Maria Sharapova i-a spus „DA” lui Alexander Gilkes. Gilkes, în vârstă de 41 de ani, este un om de afaceri milionar, cofondator și președinte al casei de licitații online Paddle8. El este, de asemenea, fostul soț al celei mai bune prietene a lui Meghan Markle, Misha Nonoo, care i-a ajutat pe ducele și ducesa de Sussex să se cunoască.

Mai mult, Alexander Gilkes face parte din anturajul regal și a fost unul dintre invitații de la nunta Prințesei Eugenie, 2018, dar și la nunta Prințului William cu Kate Middleton, din 2011.

Duoul a început să se întâlnească în secret în 2018 înainte de a deveni public

Gilkes, care a fost la Colegiul Eton împreună cu prințul William și Harry, a fost căsătorit cu Nonoo timp de patru ani înainte de despărțirea lor în 2016. Acum, el este pregătit să se căsătorească pentru a doua oară cu una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume.

Maria Sharapova a împărtăşit pe Instagram, cu cei 4,1 milioane de urmăritori pe care îi are, o serie de imagini cu iubitul ei milionar

Maria a scris pe social media:Am spus da din prima zi în care ne-am întâlnit. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?

Maria Sharapova și Alexander Gilkes sunt împreună din 2018, dar au ţinut relaţia departe de ochii presei.

maria sharapova alexander gilkes

De asemenea, Gilkes nu s-a lăsat mai prejos şi le-a dat vestea fanilor săi cu acest comentariu: „Mulțumesc că m-ai făcut un bărbat foarte, foarte fericit. Aștept cu nerăbdare o viață în care să te iubesc și să învăț de la tine.

Sharapova a fost într-o relaţie anterioară cu baschetbalistul Sasha Vujacic, în 2010, dar s-a terminat totul în mai puțin de doi ani. De asemenea, a avut o relație scurtă cu artistul Maroon 5, Adam Levine.

Maria Sharapova este una dintre cele mai premiate jucătoare de tenis din toate timpurile, fiind de cinci ori campioană de Grand Slam. Șarapova s-a retras din tenis în februarie, în urma unui șir de accidentări care i-au afectat forma fizică, informează thesun.