Evenimentul Zilei > Social > Erno Kovacs, cel care se afișa la proteste cu Diana Şoşoacă, infectat cu Covid. Imaginile spun totul. FOTO
Erno Kovacs, cel care se afișa la proteste cu Diana Şoşoacă, infectat cu Covid. Imaginile spun totul. FOTO

Erno Kovacs, cel care se afișa la proteste cu Diana Şoşoacă, infectat cu Covid. Imaginile spun totul. FOTO

Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu Covid-19. Acesta a postat imagini cu el din spital. Iar acum, în aceste momente grele pentru el, spune că îi pare rău că nu a crezut în acest virus.

Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu coronavirus. Bărbatul a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități. Acum, regretă că nu a crezut în virus.

Erno Kovacs, organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis pe contul său de Facebook un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze.

„Vaccinaţi-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat”, scrie bărbatul pe social media mulţumindu-le totodată medicilor și își cere scuze pentru neîncrederea pe care a avut-o în aceștia.

„Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID”, a scrie el.

Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovacs

Într-o altă postare Erno Kovacs critică un post de televiziune şi spune: De ce va legați de doamna Diana Sosoaca mie nu mi-a cerut dansa niciodată sa nu ma vaccinez. Vreți sa va legați de ea cu orice preț rușine sa va fie și eu nu sunt intubat la terapia intensiva de unde ați scos-o?? Rușine!, a scris protestatarul pe contul său de Facebook.

În imagine este Erno Kovacs infectat cu virusul Covid-19:

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi spital
Sursa: Facebook

Reamintim că Erno Kovacs a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirusului și a măsurilor impuse de autorități.

Ce a spus Florin Cîţu despre protestele anti-vacciniştilor

Florin Cîţu i-a criticat pe românii care au ieşit în stradă să protesteze, sâmbătă, împotriva certificatului verde şi a noilor restricții introduse de autorităţi pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă.”, a spus Florin Cîţu după ce a primit a treia doză de vaccin anti-COVID.