Evenimentul Zilei > Actualitate > Episodul 3. CLUBUL SECRET AL FEMEILOR fără SUTIEN. Şi-au UMILIT FOŞTII IUBIŢI care acum PLÂNG după ele – GALERIE +18
Episodul 3. CLUBUL SECRET AL FEMEILOR fără SUTIEN. Şi-au UMILIT FOŞTII IUBIŢI care acum PLÂNG după ele – GALERIE +18

Episodul 3. CLUBUL SECRET AL FEMEILOR fără SUTIEN. Şi-au UMILIT FOŞTII IUBIŢI care acum PLÂNG după ele – GALERIE +18

Peste 50 de femei s-au alăturat clubului secret, şi toate au un singur scop: să-şi facă foştii iubiţi geloşi şi să arate cât mai bine, bineînţeles, fără sutien.

Revoluţia femeilor care nu poartă sutien a începtul încă din Episodul 1, în care lumea aflase de foarte puţin timp de existenţa unui asemenea club. De atunci totul s-a schimbat.


Episodul 1. CLUBUL SECRET AL FEMEILOR maestre în ARTA AMORULUI. Imagini senzaţionale +18 din CUIBURILE PLĂCERILOR


Din ce în ce mai multe femei au început să se alăture grupului privilegiat de dive, puterea acestora crescând considerabil. Vizibilitatea pe care le-a oferit-o clubul le-a dăruit foarte multă expunere în presă, lucru pe care l-au folosit pentru a se răzbuna pe foştii iubiţi.

Fie că s-au despărţit în condiţii bune, fie că au fost înşelate sau pur şi simplu le-a fost ruptă inima, divele n-au mai ţinut cont de nimic şi încercat din tot sufletul să le arate foştilor ce au pierdut. Şi au reuşit, cu brio chiar.


Episodul 2. CLUBUL SECRET AL FEMEILOR care nu poartă SUTIEN. Noile membre iau cu ASALT INTERNETUL prin pozele INCENDIARE – GALERIE


Pozele indecente au fost un real succes, ajungând exact la cine trebuia: la bărbaţii care şi-au bătut joc de ele.

Se pare că, la fel ca în Episodul 2, doar 50 de femei au fost acceptate în societatea secretă. Lumea crede că aceasta ar fi una dintre regulile lor, dar nu putem confirma nimic deocamdată.

Sursă: The Chive

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: