Evenimentul Zilei > Actualitate > Episod șocant din viaţa lui Mircea Badea. Cum l-a cunoscut pe milionarul Dragoș Săvulescu şi cum i-a luat 700 de dolari într-o seară
Episod șocant din viaţa lui Mircea Badea. Cum l-a cunoscut pe milionarul Dragoș Săvulescu şi cum i-a luat 700 de dolari într-o seară

Episod șocant din viaţa lui Mircea Badea. Cum l-a cunoscut pe milionarul Dragoș Săvulescu şi cum i-a luat 700 de dolari într-o seară

Mircea Badea a povestit despre întâlnirea pe care a avut-o pentru prima dată cu milionarul Dragoș Săvulescu și cum s-a ales cu 700 de dolari într-o singură seară la bowling.
Mircea Badea și milionarul Dragoș Săvulescu s-au întâlnit la Mall Vitan. Era în perioada când realizatorul TV de la Antena 3 trecea printr-o perioadă mai grea, era șomer şi nu avea bani.
Realizatorul TV și-a adus aminte cum a plecat acasă într-o seară cu 700 de dolari de pe urma lui Dragoș Săvulescu, milionarul român dat în urmărire generală și prins şi plasat în control judiciar în Grecia.

Mircea Badea: Eram şomer şi nu aveam bani

Mircea Badea a povestit despre un moment mai greu din viaţa de pre vremea când avea 30 de ani, şi spune: „Eram şomer şi nu aveam bani. Neavând bani, nu ştiu cum naiba se întâmplă de ajung eu la mall-ul din Vitan şi acolo era bowling. Eu nu aveam bani să trec strada, eram aşa să mai plec de acasă, să am senzaţia că plec pe undeva. Altfel, eram mega vedetă pe vremea respectivă. Nu aveam să trec strada de foame.

Acolo, la mall, vine Dragoş Săvulescu cu un super-BMW. Nu mai ştiu să îţi spun de unde ne ştiam. Salut, Mircea!, nu ştiu ce. Mă duc să joc bowling. Vii?. Şi zic: Bă, nu prea joc, dar vin – Ah, eu sunt meseriaş. Şi cu cine crezi că mă duceam eu la mall? Cu prietenul nostru Cristinel. Și încep oamenii să joace. Era praf, dădea numai gherle şi se enerva. Şi eu zic: Ia stai aşa să facem o treabă cu bogatul. El era mega bogat de atunci. Eu vorbesc de când aveam eu 30 de ani şi el 31”, a povestit realizatorul TV.

Cum i-a luat banii milionarului Săvulescu

Şi continuă: „La un moment dat, eu îi zic aşa, doar să văd, că nu dărâmă niciuna. Eu l-am văzut că se aprinde, l-am agăţat. Şi el zice: Pe 100 de dolari că le dau pe toate jos?. Şi zic: Bă, nu am 100 de dolari la mine, nu am venit pregătit. Zice: Ah, nu e nicio problemă, îţi dau eu 100 de dolari, dacă tu ai dreptate. Şi zic: Gata, bagă. Nu a dat niciuna jos. Mamăăă! A înnebunit.

Şi zice: Nu, nu. Asta s-a întâmplat. 100 de dolari. Pe bune? Eu mă uitam la Cristinel: Ăsta vorbeşte serios? – Da! – Hai să îi luăm banii. Şi am început: Nu, te văd, nici nu respiri ca lumea, poziţia nu e bună. Frăţioare, am luat vreo 700 de dolari, în seara aia, noi neavând niciun ban. Am plecat cu bani de la mall, noi nemişcându-ne de pe scaun. Eu doar îi spuneam: Eşti praf, uite, îţi tremură mâna – Mie îmi tremură mâna? – Rău! Eram copii, totuşi, pe vremea aia”, a povestit Mircea Badea potrivit dcnews.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: