Evenimentul Zilei > Actualitate > Poza cu Emmanuel Macron făcând un SEMN SUSPECT alături de Trump şi Melania a devenit VIRALĂ. Video în articol
Poza cu Emmanuel Macron făcând un SEMN SUSPECT alături de Trump şi Melania a devenit VIRALĂ. Video în articol

Poza cu Emmanuel Macron făcând un SEMN SUSPECT alături de Trump şi Melania a devenit VIRALĂ. Video în articol

Internauţii se întreabă de ce a făcut acest semn cu ambele mâini, preşedintele Franţei. Unii spun că nu a fost deliberat, alţii îl acuză pe Macron că ar face parte din grupul Grupului Bilderberg şi luptă pentru GLOBALIZARE.

Presa internaţională scria că Emmanuel Macron se arată a fi "Omul perfect al sistemului". Si că victoria lui este o victorie a establishment-lui, a ocultei financiare, cea care a fost învinsă în SUA de Donald Trump, în alegerile prezidențiale.

Comentatorii spun "Sperăm că acest lucru nu a fost un semn de la preşedintele Macron către Elite, cum ar fi "Da, îl avem!". Sau? " Elitele globaliste se luptă pentru control.  Și făcând acest lucru se autodemască. Întotdeauna au căutat un control total. Ceea ce nu au planificat a fost internetul și trezirea noastră. În ceea ce privește "războiul", vom câștiga" a scris un  comentator.

"Vă mulțumim că ați arătat acest moment. Trump pare uluit și încearcă să-și coboare mâna. Marcon este determinat. Dl. Macron trasmite prietenilor săi globaliști un mesaj. Un moment foarte scurt, dar foarte clar".