Evenimentul Zilei > Sport > Emma Răducanu vine în România și se va bate la trofeul Transylvania Open cu Simona Halep. Când are loc turneul
Emma Răducanu vine în România și se va bate la trofeul Transylvania Open cu Simona Halep. Când are loc turneul

Emma Răducanu vine în România și se va bate la trofeul Transylvania Open cu Simona Halep. Când are loc turneul

Organizatorii de la Transylvania Open au anunțat-o pe Emma Răducanu pe tabloul principal al competiției la care va participa și Simona Halep.

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 în ierarhia mondială), revelația anului în tenisul mondial, este așteptată să ajungă în România, pentru a evolua la Transylvania Open, de la Cluj. Acolo unde va juca și Simona Halep (locul 15 WTA).

Emma Răducanu vine în România, ca să joace la Transylvania Open

Transylvania Open este programat în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie și se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș. Organizatorii au prezentat pe tabloul principal și numele Emmei Răducanu, câștigătoarea de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Răducanu nu a evoluat până acum la vreo competiție găzduită de țara noastră.

În acest final de sezon, Emma Răducanu este așteptată să mai joace la Indian Wells, în perioada 6 și 17 octombrie și la Moscova, în intervalul 18 – 24 octombrie.

Marile vedete de la Transylvania Open au un lucru în comun. Recent, ambele jucătoare de tenis au renunțat la antrenorii cu care colaborau. Simona s-a despărțit de australianul Darren Cahill, iar Emma la britanicul Nigel Sears.

Se vorbește despre o colaborare cu fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill

În ultimele zile au apărut zvonuri legate de o colaborare între Răducanu și Cahill. „Mi s-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu nişte calităţi foarte, foarte mari şi cu un potenţial mare de a câştiga Grand Slam-uri. M-aş bucura pentru el. El se va odihni o perioadă şi, după, cred eu personal, nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva.

Abia aştept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante”, spunea Halep despre această posibilitate, conform as.ro.

„Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!”, i-a transmis Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, Emmei Răducanu, vorbind despre viitorul antrenor pe care îl va avea tânăra sportivă.