Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai urmărită emisiune din România, DEMASCATĂ. Un fost concurent: „Oamenii din SPATE ar călca pe CADAVRE”. Mesaje de AMENINȚARE primite de participanți
Cea mai urmărită emisiune din România, DEMASCATĂ. Un fost concurent: „Oamenii din SPATE ar călca pe CADAVRE”. Mesaje de AMENINȚARE primite de participanți

Cea mai urmărită emisiune din România, DEMASCATĂ. Un fost concurent: „Oamenii din SPATE ar călca pe CADAVRE”. Mesaje de AMENINȚARE primite de participanți

Cea mai urmărită emisiune din România, „Insula Iubirii” , a fost demascată de un fost concurent. Bărbatul povestește despre cum erau tratați participanții în Thailanda și cum a primit mesaje de amenințări odată cu întoarcerea sa în țară.

Valentin Răzvan, un fost concurent la „Insula Iubirii”, cea mai urmărită emisiune din România de la acest moment, a răbufnit într-o postare pe Facebook. Acesta a vorbit despre cum erau tratați toți participanții pe întreaga durată a filmărilor, aruncând vina pe producători și spunând despre aceștia că „ar călca pe cadavre pentru bani”.

De asemenea, acesta a spus despre experiența sa că a fost foarte frumoasă, dar „dacă nu făceai ce ți se cerea erai mai rău ca la pușcărie”.

„Intoarcerea din Thailanda !! O experienta foarte frumoasa (dar oamenii din spatele emisiunii ar calca pe cadavre pentru bani, nu am crezut vreodata ca pot exista asa oamenii ca producatorii din spatele emisiunii ) P.s nu ma mai deranjati cu telefoane si mesaje ! V-ati batut joc de noi acolo si pe parcursul difuzarii emisiunii !! Va multumesc pentru intelegere !!”, a scris acesta pe Facebook.

Într-o altă postare, Răzvan povestște cum a primit amenințări de la diferite persoane pentru a vorbi despre cele întâmplate în Thailanda.