Evenimentul Zilei > Politica > Emil Boc jubilează. Pofta ce-a poftit i s-a împlinit. Candidează „omul care poate duce partidul la nivelul următor”
Emil Boc jubilează. Pofta ce-a poftit i s-a împlinit. Candidează „omul care poate duce partidul la nivelul următor”

Emil Boc jubilează. Pofta ce-a poftit i s-a împlinit. Candidează „omul care poate duce partidul la nivelul următor”

Emil Boc, a declarat că, în opinia sa, Florin Cîţu este omul care inspiră, care are proiecte şi este convins va câștiga alegerile interne de la congresul din 25 septembrie.

Primarul Clujului, Emil Boc, şi-a exprimat bucuria după anunțul făcut de premierul Florin Cîțu în care anunţa că va intra în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL-ului: Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, a declarat fostul premier PDL.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că, în opinia sa, Florin Cîţu este „omul care poate duce partidul la nivelul următor”, subliniind faptul că acesta „inspiră, are proiecte şi a demonstrat în actul de guvernare”.

Boc: Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că mă bucur de candidatura premierului Cîțu. Va câștiga șefia PNL

„Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat”, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc: „Va câştiga această luptă Partidul Naţional Liberal, cu Florin Cîţu preşedinte”, a concluzionat fostul lider PDL.

Se acut cuțitele în PNL. Ludovic Orban, despre candidatura lui Florin Cîţu

„Salut intrarea în competiție a premierului Florin Cîțu. Va fi o competiție de proiecte, care va da posibilitatea membrilor PNL să aibă de unde alege. Sunt convins că rezultatul competiției va fi unul pozitiv pentru PNL și pentru România”, a declarat Ludovic Orban după anunțul lui Cîțu.

„Avem în faţă o competiţie frumoasă, o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele fiecăruia dintre candidaţi. Arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică, ce are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”.

Cîțu, mult mai sigur şi tranşant: „Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”

Florin Cîțu a anunțat duminică dimineață că intră în competiția pentru șefia PNL: „Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”, a spus premierul.

Premierul a făcut anunțul înconjurat de mai mulți lideri importanți din PNL, atât miniștri, cât și deputați și senatori, precum Raluca Turcan, ministrul muncii, Lucian Bode, ministrul de interne, ministrul energiei Virgil Popescu, ministrul apărării Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu şi Emil Boc.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: