Evenimentul Zilei > Monden >  Elon Musk prezintă casa pe roți, utilată complet. Imaginile cu Tesla „CyberLandr” sunt fabuloase. Cât costă şi cum arată. FOTO
 Elon Musk prezintă casa pe roți, utilată complet. Imaginile cu Tesla „CyberLandr” sunt fabuloase. Cât costă şi cum arată. FOTO

 Elon Musk prezintă casa pe roți, utilată complet. Imaginile cu Tesla „CyberLandr” sunt fabuloase. Cât costă şi cum arată. FOTO

Elon Musk a transformat Tesla Cybertruck într-o mini casă pe roți, completă, cu duș, toaletă, aragaz și scaune care se transformă într-un pat. Imaginile sunt cu adevărat fabuloase, iar preţul nu este prea mare în comparaţie cu alte maşini de lux.
Un accesoriu incredibil de 36.000 de lire sterline (50.000 de dolari), „CyberLandr”, a fost dezvăluit de Tesla Cybertruck care transformă maşina într-un camper complet cu duș, aragaz, toaletă și scaune care se transformă într-un pat dublu.

Există chiar o chiuvetă cu un robinet controlat de voce

Clienții vor putea instala accesoriile de camping într-un mod DIY, dar CyberLandr spune că ar prefera să efectueze instalarea la fabrica sa, care va fi convenabilă „chiar pe stradă” de la fabrica Tesla din Giga, Texas

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvăluit Cybertruck-ul pentru prima dată în noiembrie 2019 și a reușit să distrugă două dintre geamurile „antiglonț” ale vehiculului în timpul evenimentului de lansare.

Prototipul a apărut pe străzile din Manhattan în luna mai a acestui an, determinând sute de newyorkezi să se alinieze în fața showroom-ului Tesla pentru a vedea ceva incredibil.

Spațiul de locuit al CyberLandr va fi echipat cu sunet surround și televizor de 32 inch

În iulie, Musk a dezvăluit că producția este amânată până în 2022, din cauza lipsei de baterii. Prețul cu amănuntul recomandat anticipat este de la 29.249 GBP (40.000 USD) la 51.186 GBP (70.000 USD).

Corpul camionului complet electric se bazează pe o mașină sport Lotus Esprit din 1976, Musk, deținută în 2013, iar restul designului se inspiră din vehiculele din Blade Runner, Mad Max, Back to the Future și Alien.

Randările arată o bucătărie compactă în interior, completată cu o sobă invizibilă cu inducție sub un blat din porțelan

Echipa din spatele CyberLandr spune că accesoriul pentru maşina lui Musk îl va face perfect „pentru sălbăticie și aventuri urbane”.

Este de înaltă tehnologie, la fel ca vehiculul mamă

Când nu este utilizat, CyberLandr va deveni complet invizibil, pliindu-se în interiorul Cybertruck prin apăsarea unui buton dintr-o aplicație.

Proprietarul poate lucra în camper datorită antenei satelit StarLink ™, care va oferi internet de mare viteză

Proprietarii din interior se vor bucura de o gamă întreagă de facilităţi, inclusiv încălzire prin pardoseală, Wi-Fi – și multe altele.

Imaginile arată o bucătărie compactă în interior, completată cu robinetul inteligent și o sobă invizibilă cu inducție sub un blat din porțelan.

Spațiul de locuit va fi echipat cu sunet surround, un televizor de 32 inch, cu platforme de streaming precum Netflix și Amazon Prime, iar iluminatul va fi, de asemenea, activat prin voce.

Scaunele reclinabile independente se vor transforma într-un pat queen-size care se montează deasupra blatului

Cei care doresc să lucreze vor putea profita de antena satelit StarLink, care va oferi internet de mare viteză.

Scaunele înclinabile independente se vor transforma într-un pat queen-size care se montează deasupra blatului și va fi suficient spațiu pe podea dedesubt pentru a dormi doi copii sau un adult.

Baia va avea o toaletă la spălare uscată, un bol cu ​​autocurățare, iar dușul va avea cinci modele de curgere.

Lance King, co-creatorul din spatele conceptului, a venit cu ideea în timpul pandemiei, în cele din urmă dând viață maşinii împreună cu colaboratorul său, Bill French.

Când nu este utilizat, CyberLandr va deveni complet invizibil, pliindu-se pe ascuns în hayonul Cybertruck

Ideea a fost dezvăluită în aprilie și, până în august, au atins mai mult de 58 de milioane de lire sterline (80 de milioane de dolari) în precomenzi, a declarat Lance.

O parte din designul Cybertruck se inspiră din vehiculele din Blade Runner, Mad Max, Back to the Future și Alien

Prețurile încep de la 29.224 lire sterline (39.995 dolari),  5.000 dolari pe accesoriu.

Clienții vor putea instala accesoriile de camping într-un mod DIY, dar CyberLandr spune că ar prefera să efectueze instalarea la fabrica sa, care va fi convenabilă, scrie Daily Mail.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: