Evenimentul Zilei > International > Accident aviatic de COȘMAR! Un elicopter închiriat pentru o ședință foto S-A PRĂBUȘIT într-un râu. Breaking News!
Accident aviatic de COȘMAR! Un elicopter închiriat pentru o ședință foto S-A PRĂBUȘIT într-un râu. Breaking News!

Accident aviatic de COȘMAR! Un elicopter închiriat pentru o ședință foto S-A PRĂBUȘIT într-un râu. Breaking News!

Un elicopter închiriat de un grup de fotografi s-a prăbușit în apele estuarului East River din New York. Accidentul aviatic a dus la moartea a doi pasageri, iar alte trei au fost transportate de urgență la spital, în stare critică.

Potrivit informațiilor oferite de șeful Poliției din New York, James O'Neill, aeronava, un Eurocopter AS350, a fost închiriată de un grup de fotografi pentru un tur aerian al oraşului. În urma unor probleme la motor, elicopterul s-a prăbușit în apele New York-ului, scrie Daily Mail. 

Fotografiile pot fi văzute AICI

Aeronava, la bordul căreia se aflau şase persoane, aparţinea companiei Liberty Helicopters. După impact, pilotul a fost cel care a reuşit să se salveze de unul singur din epava elicopterului, în timp ce toți ceilalți cinci pasageri erau prinși în aeronavă și aflați în imposibilitatea de a scăpa din hamurile de siguranță. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.