Săptămâna aceasta, retragerea mărturiei cheie a permis deschiderea unui nou proces. Charlene Johnson Frazier, în vârstă de 14 ani, a declarat atunci că a văzut când Sharpe a tras spre George Radcliffe. Dar ea a recunoscut joi, după 25 de ani, că detectivul Greenville a „obligat-o şi ameninţând-o” să-l identifice Sharpe ca fiind vinovat.
Dontae Sharpe, care și-a susţinut întotdeauna nevinovăția, a părăsit Curtea cu familia sa ieri după-amiază, după ce a petrecut 25 de ani în închisoare nevinovat.
Astăzi s-a încheiat cea mai urâtă etapă din viaţa lui Sharpe și a familiei sale În mai, un examinator medical de stat a mărturisit că teoria procurorilor de caz cu privire la modul în care a fost ucis Radcliffe era imposibilă din punct de vedere medical și științific.
Astăzi, martorul principal al procesului a spus că nu l-a văzut niciodată pe Sharpe să-l ucidă pe Ratcliffe.  Biroul procurorilor a declarat că fără mărturii oculare sau probe medico-legale, ar fi imposibil pentru ei să dovedească vinovăţia lui Sharpe. Imediat judecătorul de caz a ordonat eliberarea lui Sharpe.
Numai că, toate aceste s-au întâmplat după 25 de ani de puşcărie executaţi de Dontae Sharpe pe baza unei mărturii mincinoase. Pentru că aşa a vrut detectivul Greenville…
Dontae Sharpe
Dontae Sharpe
Sursa: 7sur7.