Evenimentul Zilei > Social > O ELEVĂ s-a SINUCIS după ce a primit NOTELE LA BACALAUREAT. Sistemul de ÎNVĂȚĂMÂNT, DEFECT și BOLNAV?
O ELEVĂ s-a SINUCIS după ce a primit NOTELE LA BACALAUREAT. Sistemul de ÎNVĂȚĂMÂNT, DEFECT și BOLNAV?

O ELEVĂ s-a SINUCIS după ce a primit NOTELE LA BACALAUREAT. Sistemul de ÎNVĂȚĂMÂNT, DEFECT și BOLNAV?

Caz halucinant. O elevă din Republica Moldova s-a sinucis după ce a primit notele de la Bacalaureat. Mărturii cutremurătoare din partea mamei tinerei.

Caz macabru în Republica Moldova, unde o elevă a fost găsită moartă în pădure, după 2 săptămâni de căutări. Tânăra de 18 ani din satul Hîrbovăţ, raionul Anenii Noi, care a dispărut la 27 iunie 2018, de la domiciliu, a fost găsită strangulată.

Fata de 18 ani, din localitatea Hârbovăț din Republica Moldova, a dispărut de acasă pe 27 iunie, după ce a aflat că a luat nota 3 la Matematică la Bacalaureat, scrie ProTV Chişinău. Familia a căutat-o disperată, cu ajutorul autorităţilor, care au apelat chiar şi la scafandri, crezând că tânăra s-ar fi aruncat într-un lac din vecinătatea satului.

Peste 150 de oameni au fost implicaţi în căutări, dar nu au dat decât de haine şi caiete de ale fetei, aruncate în apropiere de Hârbovăţ. Abia vineri seară, fata a fost găsită de un localnic, spânzurată, în pădurea de lângă satul natal.

Mama fetei le-a spus poliţiştilor ca atunci când s-a intors de la serviciu a gasit pe masă o foaie pe care erau notele obţinute de fiica ei la exemen. Aşa a tras concluzia că tânăra a fugit din cauză că a picat BAC-ul.