Niște filmulețe distribuite zilele trecute în mediul online arată cum un copil este bătut cu bestialitate de alți colegi, în sala de clasă, dar și în curtea școlii. Scenele șocante ar fi fost filmate la o școală din Satu Mare.

„Azi am primit niste clipuri în care niște elevi din școala Mircea Eliade din județul Satu Mare se iau la bătaie cu un copil amărât, pe lângă acest lucru se bat 2 contra 1, iar ceilalți colegi nu vor să intervină, dar pe lângă asta ei susțin această bătaie!”, etse mesajul scris de cel care a postat imaginile pe Facebook, șters ulterior.

Din imaginile video se vede cum au loc bătăi atât în sala de clasă, cât și în curtea școlii, notează presasm.ro. În prima secvență, doi minori au sărit cu pumnii și picioarele pe un al treilea copil, care este lovit cu violență, în încurajările colegilor, scrie Libertatea.

A doua bătaie are loc în curtea unității de învățământ și este deosebit de violentă. Mai mult, în momentul în care un elev a încercat să îi oprească pe cei doi, au intervenit alți minori, care nu au dorit ca acest scandal să înceteze.