Evenimentul Zilei > Monden > Elena Udrea, vacanță la malul mării, alături de iubit și de fiica Eva Maria
Elena Udrea, vacanță la malul mării, alături de iubit și de fiica Eva Maria

Elena Udrea, vacanță la malul mării, alături de iubit și de fiica Eva Maria

Elena Udrea a petrecut vacanța de Paște alături de Adrian Alexandrov, iubitul său, și de Eva Maria. Cei trei au dat o fugă pe litoral.

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au plecat de acasă și au petrecut vacanța de Paște pe litoral. Alături de ei s-a aflat și Eva Maria, fiica celor doi. Fostul ministru al Turismului nu a transmis niciun mesaj pe rețelele de socializare. În schimb, la rampă a ieșit Adrian Alexandrov, cel care, în urmă cu câteva zile a postat o fotografie cu iubita sa și Eva Maria. Apoi, el a revenit și cu alte poze.

Elena Udrea, vacanță

Elena Udrea: „Ori de câte ori am decis să ne căsătorim, s-a întâmplat ceva care ne-a împiedicat”

„Ori de câte ori am decis să ne căsătorim, s-a întâmplat ceva care ne-a împiedicat. Amândoi credem în familie și în faptul că o relație este mult mai puternică în față provocărilor atunci când este asumată oficial”, declara Elena Udrea, despre relația pe care o are cu Adrian Alexandrov, într-un interviu acordat pentru ciao.ro. 

„Sunt multe schimbări în viața mea de azi, nu doar datorită Evei. Am alte activități, alt program, alte preocupări. Dar cele mai importante schimbări sunt aduse de prezența copilului în viața mea. Nu doar ceea ce fac nou, lucruri firești referitoare la creșterea ei, ci emoțiile, trăirile, sentimentele noi pe care le trăiesc sunt marea mea schimbare”, a mai afirma Elena Udrea, în interviul publicat anul trecut.

„Lucrez de acasă sau de la birou la proiectele pe care le am”

În ceea ce privește o zi normală din viața ei, Elena Udrea afirma. „Probabil banal, ca a oricărei mămici. „Eva este un copil extrem de vesel și înțelegător. Doarme singură, se trezește arareori în timpul nopții, doar dacă este prea cald sau o dor dinții, iar dimineața este toată un zâmbet și gata de joacă imediat ce a deschis ochii.

Așa că ziua mea începe de regulă odată cu trezitul ei, iar primele lucruri din program sunt pentru ea. Schimbat, spălat, jucat, mic dejun. Apoi, după ce vine bona, încep agenda pentru mine.

Lucrez de acasă sau de la birou la proiectele pe care le am, mă întâlnesc cu prietenii, ies în oraș, merg la sală, și în tot acest timp mă uit pe telefon online sau sun bona să aflu ce face Eva.

Seara și eu și Adrian ne-o petrecem jucându-ne cu ea, el mai frumos decât mine, recunosc. Îi facem baie apoi ea se culcă și noi mai stăm la poveștile de peste zi. Weekend-urile sunt dedicate ei, o scoatem în oraș și ne distrăm împreună, ajutor fiindu-ne mama, care vine la noi de vineri până luni.”

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: