Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea, din nou SEXY pe litoral, în haine de 4.000 de euro! Cum arată în COSTUM DE BAIE – FOTO
Elena Udrea, din nou SEXY pe litoral, în haine de 4.000 de euro! Cum arată în COSTUM DE BAIE – FOTO

Elena Udrea, din nou SEXY pe litoral, în haine de 4.000 de euro! Cum arată în COSTUM DE BAIE – FOTO

Elena Udrea a ales, de 1 Mai, să petreacă pe litoralul Mării Negre. Fosta blondă a politicii românești a strălucit la malul mării, deși soarele a cam lipsit pe litoral în acest an.

Într-o fotografie făcută zilele acestea la Mamaia, Elena Udrea apare îmbrăcată cu haine însumează 4.000 de euro, după cum estimează publicația tabloidă Click.

„Nici la Săptămâna Modei de la Paris nu găseşti atâtea firme de lux laolaltă”, scrie sursa citată, care enumeră câteva dintre obiectele de vestimentație pe care Udrea le poartă în poza: sandale Tom Ford cu lăcăţel (1.000 de euro), poşetă Yves Saint Laurent (1.800 de euro), ochelari de soare Christian Dior (500 euro) şi curea Hermes (700 de euro). 

De altfel, Udrea s-a etalat din plin, alături de partenerul ei, Adrian Alexandrov, la unul dintre cele mai fițoase cluburi din Mamaia, semn că a trecut cu bine de sentinţa din dosarul Gala Bute, unde a fost condamnată la şase ani închisoare cu executare.

Elena Udrea a mai făcut senzație și în anii trecuți, tot pe litoral, când a fost surprinsă la plajă, în costum de baie.

Udrea a fost măritată cu Dorin Cocoș. În 1999, Elena Udrea îl cunoştea pe Dorin Cocoş. În 2003 acesta o cerea de soţie, iar nunta celor doi a avut loc  în data de 26 decembrie, chiar de ziua ei, la consulatul de la New York al României. 

Sursa foto: Click.ro