Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea răspunde acuzaţiilor făcute de Adriana Săftoiu: Îi doresc să îşi găsească liniştea
Elena Udrea răspunde acuzaţiilor făcute de Adriana Săftoiu: Îi doresc să îşi găsească liniştea

Elena Udrea răspunde acuzaţiilor făcute de Adriana Săftoiu: Îi doresc să îşi găsească liniştea

Elena Udrea a reacţionat după ce Adriana Săftoiu a făcut mai multe dezvăluiri, în cartea "Cronică de Cotroceni", din perioada în care a fost purător de cuvânt al Adminsitraţiei Prezidenţiale, despre relaţia dintre Udrea şi Traian Băsescu. Fostul preşedinte al PMP susţine că "spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiată ieşind din apartamente obscure de la întâlniri cu bărbaţii altora".
"Astazi este foarte profitabil sa vorbesti despre Elena Udrea. Este regretabil ca o persoana cu certe calitati, care ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii, se coboara sa vanda povesti de budoar inventate din invidie si frustrare. Am avut mult de suferit in viata de pe urma invidiei si rautatii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a incerca sa-mi faca rau. Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvantat, pentru ca nu urasc, nu pizmuiesc si stiu ce inseamna loialitatea si recunostinta. Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora", a scris Udrea pe Facebook.
 
Udrea a precizat că îşi doreşte ca Adriana Săftoiu să îşi găsească liniştea.
 
"Niciodata nu mi-am permis sa ma port fara respect fata de Presedintele Romaniei, fata de familia sa, chiar daca ne leaga un parteneriat de aproape 11 ani. Pun insinuarile Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu si ii doresc sa isi gaseasca linistea", a conchis Udrea.