Elena Udrea a vorbit despre ultima sentință în ceea ce privește solicitarea de refugiu politic și despre solicitarea ÎCCJ către Curtea de Justiție Europeană care i se pare destul de stranie deoarece numai în cazul ei s-a cerut aşa ceva.

''Sper că refugiul definitiv se va acorda și că va fi nu doar ultima etapă, ci și cu succes'', a declarat Elena Udrea, refuzând să răspundă lui Victor Ciutacu la întrebarea, ce va face dacă nu va fi un succes.

În legătură cu solicitarea ÎCCJ către Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Elena Udrea a spus că este un caz unic şi se întreabă de ce numai ei i se poate întâmpla asta. Înseamnă că a rămas o miză foarte mare pentru Statul Paralel, a mai spus fostul ministru.

"Nu s-a mai întâlnit aşa ceva. Văd că se diversifică modalitatea de luptă a Statului Paralel. Nu înțeleg de unde atâta miză în cazul meu. Dintre toate contestațiile depuse, doar în cazul meu s-a găsit această modalitate de a se sesiza Curții Europene de Justiție. Dacă nu ieșeam din închisoare în 20 decembrie, și astăzi aș fi fost în pușcărie dacă nu ar existat atunci o presiune", a comentat fostul ministru.

În opinia Elenei Udrea, sistemul încă controlează judecătorii

"Există în continuare judecători la ÎCCJ care primesc ordine. Pe doamna Tarcea o controlează sistemul. Domnul procuror general Augustin Lazăr este clar parte a sistemului"." Încă au putere dar nu mai ştiu cine coordonează sistemul, nu mai sunt aşa de informată". 

Elena Udrea a vorbit şi despre demiterea lui  Tudorel Toader   

''Domnul Tudorel Toader a fost susținut de ALDE, bine, recomandat de alticineva. În condițiile acestea în care domnul Tudorel Toader a propus lucruri, a ieșit și a spus că va face dreptate, iar lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Eu cred că nu a făcut destul, ceea ce trebuia să facă, ceea ce a promis că va face și nu a făcut dreptate. Mă gândesc la amărâţii care sunt încă în puşcării pentru că nu au avut posibilitatea să facă contestaţie şi aşteaptă să li se facă dreptate" a mai comentat Elena Udrea.

Întrebată de Victor Ciutacu când va face botezul, Elena Udrea a spus "cât de curând, deoarece Eva creşte şi nu o va mai putea ţine în braţe naşa". Dacă nu va reuşi să vină acasă, Udrea a spus că va cere să fie botezaţă feţiţa într-o biserică catolică. Numele naşei nu a dorit să-l dezvăluie încă deşi Victor Ciutacu a insistat.

De sfânta sărbătoare de Paşte, va sta acasă cu Eva, cu mama sa, Adrina şi câţiva prieteni unde vor încerca să aibă cât de cât pe masă bucate tradiţionale. Dar, mai greu va fi cu vopseaua de ouă, a spus Elena Udrea.

 

Te-ar putea interesa și: