Evenimentul Zilei > Monden > Elena Udrea i-a uimit pe toți! Gest uluitor făcut înainte de intrarea în sala de judecată
Elena Udrea i-a uimit pe toți! Gest uluitor făcut înainte de intrarea în sala de judecată

Elena Udrea i-a uimit pe toți! Gest uluitor făcut înainte de intrarea în sala de judecată

Înainte de a intra în sala de judecată pentru a fi audiată în dosarul Hidroelectrica, Elena Udrea a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe toți.

Luni, Ana Maria Topoliceanu, cea care a denunțat o pe Elena Udrea în dosarul Hidroelectrica, s-a prezentat în fața judecătorilor pentru a da declarații.

Cu toate că se teme de COVID-19, Elena Udrea a decis să nu lipsească de la proces. Înainte de a intra în sala de judecată, fostul ministru al Turismului a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe toți: a împărțit covrigi jurnaliștilor.

Potrivit informațiilor oferite în exclusivitate pentru EvZ.ro, „Elena Udrea a venit cu o pungă de covrigi calzi pe care i-a dat unei femei care i-a șoptit ceva la ureche, probabil i-a cerut ceva de mâncare”.

Totodată, având în vedere că astăzi este Sfântul Dumitru, fostul ministrul al Turismului a împărțit covrigi şi jurnaliștilor care se aflau acolo.

Schema frauduloasă prin care era să fie țepuită Udrea

În urmă cu o lună, Curtea de Apel din Cluj a făcut publică motivarea explozivă cu privire la speța Băi Boși, în care s-a încercat țepuirea Elenei Udrea și a altor investitori.

Firmele lui Ion Ţiriac şi Cristian Erbașu se luptă să-şi recupereze banii de la fosta parteneră de afaceri a Elenei Udrea, Lia Stanca.

Elenea Udrea, de asemenea, încearcă să-şi recupereze investiția făcută în stațiunea Băile Boghis.

Băile Boghis, fiind lăsată cu ochii în soare de fosta sa asociată. Firmele Liei Stanca au fost băgate în insolvență şi faliment.

Jurnaliștii de la Lumea Justiției au devoalat o adevărată schemă a fraudei prin care Lia Stanca, fosta asociată a Elenei Udrea, și fiica sa, Nadine Stanca, au încercat prejudicierea celorlalți creditori prin acte frauduloase.

„Cei doi judecători de la Curtea de Apel Cluj au confirmat dezvăluirile făcute de Lumea Justiției privind operațiunile prin care Nadine Stanca a reușit să iși majoreze creanța in procesul de insolvență al SC Bai Boghis SRL, de la circa 5 milioane lei la 13 milioane lei, printr-o serie de acte frauduloase constând în aplicarea de penalități la un împrumut și prin reducerea termenului de rambursare a împrumutului”, scrie sursa citată.