Evenimentul Zilei > Monden > Elena Udrea, aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată. Pentru ea, nimic nu mai contează
Elena Udrea, aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată. Pentru ea, nimic nu mai contează

Elena Udrea, aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată. Pentru ea, nimic nu mai contează

Fostul ministru Elena Udrea s-a transformat radical după naşterea fetiţei sale, Eva. Dacă o ştim ca pe un politician bătăios, acum Udrea este o mămică extrem de iubitoare.

Când vine vorba de fiica sa, Eva Maria, Elena Udrea nu mai vede nimic în faţa ochilor. Nici măcar de Adrian Alexandrov, tatăl fetiţei!

Un exemplu de necontestat a fost zilele trecute, când Elena Udrea împreună cu soţui său şi un prieten de familie au luat masa la un restaurant de fiţe din Capitală. La ieşire, Elena şi Adrian au avut momente de tandreţe, în timp ce se îndreptau spre zona în care aveau parcată maşina.

Adrian Alexandrov a ţinut-o de gât pe celebra sa perteneră de viaţă, i-a şoptit câteva vorbe dulci, apoi a sărutat-o.

La maşină, însă, lucrurile au luat o altă întorsătură. Elena Udrea s-a urcat la volanul maşinii sale şi s-a făcut nevăzută, iar Adrian Alexandrov şi-a continuat deplasarea pe jos.

Celebra blondă s-a îndreptat spre o grădiniţă privată, acolo unde se afla fiica sa. Bineînţeles, venise ora când trebuia s-o ia acasă pe fetiţa ei, Eva Maria

La 20 septembrie, la Mănăstirea Caşin din Capitală, Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au creştinat-o pe micuţa Eva Maria.

A fost un moment de neuitat, când celebra mămică  a ales să poarte o ţinută de senzaţie, o rochie albă, până la genunchi, care i-a scos în evidenţă foarte bine silueta.

La fel de elegant a fost şi tatăl Evei Maria. Adrian Alexandrov a optat pentru un costum negru, clasic, dar foarte elegant, potrivit spynews.ro