Potrivit documentelor oficiale întocmite în urmă cu mai bine de trei decenii, soția dictatorului comunist era obsedată de sex, în timp ce, el era timid în intimitate. Preferințele sexuale ale Elenei Ceaușescu nu se opreau în dormitorul matrimonial… Și asta pentru că ea era curioasă să știe cum fac amor soțiile nomenclaturiștilor, dar și proprii copii, scrie Cancan.

Soția lui Nicolae Ceaușescu era în extaz când afla detalii dintre cele mai picante din viața intimă a altora. În plus, mai arată datele rămase în istorie, Elena Ceaușescu a înregistrat numeroase partide de amor.

Elena Ceaușescu era obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Soția lui Nicolae Ceaușescu le urmărea pe aceastea, punându-i pe agenții lui Ceauseșcu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, încântată să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut sa stie cum face Violeta dragoste. Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. “Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele” sunt dezvăluiri așternute în paginile cărții “Orizonturi rosii”.

Soției dictatorului comunist îi plăcea să știe cum fac amor copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante din viața lor intimă.