Evenimentul Zilei > Monden > ELENA CEAUŞESCU era supărată pe Carmen HARRA ,, Afară din platou, nu vă mai primesc”
ELENA CEAUŞESCU era supărată pe Carmen HARRA ,, Afară din platou, nu vă mai primesc”

ELENA CEAUŞESCU era supărată pe Carmen HARRA ,, Afară din platou, nu vă mai primesc”

Săptămâna trecută, Carmen Harra a revenit în România pentru lansarea celei mai recente cărţi ,,Karma Relaţiilor”. La evenimentul de lansare, Carmen Harra a vorbit deschis despre iubire, spiritualitate, dar a depănat şi amintiri.

Una dintre cele mai savuroase momente a fost amintirea legată de formaţia în care a cântat, Trio Express ,, Eram la o filmare la TVR, venisem îmbrăcată în verde şi cu ciorapi cu găurele. Instat, Elena Ceauşescu ne-a trimis acasă, ne-au făcut şi nazişti, nici nu ştiam ce înseamnă ,,Afară din platou, nu vă mai primesc”, i-a spus Elena Ceauşescu.

 

Drumul spre succesul internaţional a pornit la scurt timp după acest incident, mai precis în 1984, când într-un context favorabil s-a hotărât să părăsească România. La 3 zile după ce a ajuns pe tărâmul american, Harra şi-a găsit şi iubirea, soţul ei Virgil, o dragoste unică.

Românca stabilită de atâţia ani în America este gazda unei emisuni radio  de succes, autoarea a mai multor best-sell-uri, dar şi preferata vedetelor de la Hollywood ,,Încerc să ajut lumea, să vorbim despre problemele lor şi să găsim soluţii. Cu toţii trebuie să înţelegeţi că eu sunt psiholog intuitiv, nu ghicitoare. Eu cred că toţi avem aceste abilităţi, trebuie doar să le dezvoltăm. În America sunt înconjurată de personalităţile lumii, pe care le sfătuiesc. Săptămâna trecută m-am întâlnit cu Bill Clinton şi Hillary Clinton,  iar printre prietenii mei se mai numără şi  Shirley Mclane sau Anne Hathaway.”.

 

Carmen Harra ,,Biserica nu-I perfectă. Generaţiile de azi încep să fie suspicioase la reprezentanţii Bisericii

Carmen Harra este de părere că spiritualitatea este un tărâm prea puţin explorat de români şi prea puţin înţeles ,,În America este un bombardament de idei spirituale. Românii sunt îndoctrinaţi de Biserică şi nu înţeleg acest domeniu. Spiritualitatea trece de limite. Există un singur Dumnezeu, e în noi, o energie universală.

Printre alte probleme sesizate de psiholog în legătură cu ţara sa de suflet face referire la lideri ,,Nu aveţi lideri potriviţi, aveţi nevoie de lideri cu suflet, care să-şi dorească să facă ceva pentru ţară. România este deficitară la nivel de LIDERSHIP. Această problemă există la nivel global, omenirea va fi condusă curând de un singur lider spiritual. Lumea are nevoie să se orienteze spre o nouă religie.”.

 

Referitor la planurile de viitor , Carmen Harra ne-a anunţat în exclusivitate că negociează în Anglia pentru un show TV, despre care nu poate oferi prea multe detalii. De asemenea, vedeta speră să devină bunică deoarece fata sa, Alexandra, îşi doreşte să aibă un copil în curând.