Evenimentul Zilei > Monden > Elena Băsescu, după despărțirea de Tomată. „Doamne, se vede că suferă!” FOTO wow!
Elena Băsescu, după despărțirea de Tomată. „Doamne, se vede că suferă!” FOTO wow!

Elena Băsescu, după despărțirea de Tomată. „Doamne, se vede că suferă!” FOTO wow!

Elena Băsescu a plecat la munte împreună cu copiii ei, pentru a se bucura de prima zăpadă serioasă a sezonului. Ea a fost surprinsă pe pârtie, distrându-se alături de cei trei micuți ai ei, însă nu puțini au fost cei care au observat schimbarea dramatică prin care trece.

Elena Băsescu își petrece tot timpul alături de cei trei copii ai săi, Traian Jr și Sofia din căsătoria anterioară cu Bogdan ”Sida” Ionescu și micuța Anastasia, din relația ei cu Tomată, un mult mai tânăr afacerist.

Din păcate, niciuna dintre cele mai importante relații de iubire ale sale nu au funcționat, iar acum EBA își crește copiii frumos, dar singură. Ea are planuri mari de a-și restarta cariera politică, ea deținând în trecut funcția de europarlamentar. Totodată, lucrurile nu par să fie de o nuanță foarte roz în viața ei acum, deși demersurile sale arată că e o femeie ambițioasă. Elena a slăbit enorm și toți cei care o văd spun că nu a fost atât de „subțire” niciodată. Ea își petrece acum, alături de copii, o mini-vacanță de iarnă la pârtia Clăbucet din Predeal.

Imaginile cu ea vorbesc de la sine, cei care au văzut-o exclamând „Doamne, se vede că suferă!”

Le puteți vedea în galeria de mai jos: