Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură grea pentru Elena Băsescu. A rămas fără bolidul de 90.000 de euro! Cine i l-a luat FOTO
Lovitură grea pentru Elena Băsescu. A rămas fără bolidul de 90.000 de euro! Cine i l-a luat FOTO

Lovitură grea pentru Elena Băsescu. A rămas fără bolidul de 90.000 de euro! Cine i l-a luat FOTO

Elena Băsescu a început cu stângul prima zi de campanie electorală. Bolidul parcat neregulamentar într-o staţie de autobuz i-a dispărut.
UPDATE:Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.
Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina, a scris EBA pe social media.
Şi continuă: Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, informează retetesivedete.

Ştirea iniţială

Elena Băsescu a fost amendată de Poliţia din Constanţa deoarece a parcat bolidul de 90.000 de euro într-o staţie de autobuz.

EBA a parcat neregulamentar

Elena Băsescu a rămas fără mașină chiar în prima zi din campanie electorală pentru alegerile parlamentare. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a parcat BMW-ul X6 de 90.000 de euro într-o stație de autobuz din Piața Tomis 3 din Constanța, nu departe de locuința sa. Cineva a văzut autoturismul parcat neregulamentar și a anunțat Poliția Locală care a chemat o platformă ca să îl ridice.

„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Elena Băsescu a fost amendată de Poliția Locală din Constanța și, în plus, a fost nevoită să achite o sumă considerabilă pentru a-și recupera mașina.

Pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean are de plătit 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%) însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto, potrivit huff.ro.
Elena Băsescu lăsată fără bolidul de 90.000 de euro. I-au luat BMW-ul direct din stradă

Elena Băsescu a revenit în politică

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, s-a întors la Constanța pentru a candida la alegerile parlamentare din partea Partidului Mișcarea Populară, formațiunea politică fondată de tatăl ei.

Elena Băsescu, cunoscută ca și EBA are 40 de ani, este o mamă singură, cu trei copii, și, deși pare greu să scape de imaginea „fata lui tata”, se ambiționează să demonstreze că se poate descurca și fără ajutorul lui Traian Băsescu. Nu candidează la București, ci la Constanța. Și nu pentru că așa a vrut fostul președinte al României ci pentru că i-a propus președintele organizației PMP de pe litoral, Claudiu Palaz. Într-un interviu, pentru EVZ, având în vedere că și-a depus candidatura pentru Camera Deputaților, Elena Băsescu a anunțat că s-a înscris deja în PMP Constanța.

„De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European”. a declarat Elena Băsescu.