UPDATE. Cei doi tineri rămași izolați pe arcada podului au fost salvați după ce echipa de intervenție a CFR  scos de sub tensiune linia de 27.000 de volți. Din informațiile furnizate de ISUBF, unul dintre tineri a suferit arsuri pe 60 la sută din suprafața corpului. Acesta s-a urcat primul pe arcada metalică a podului și a fost electrocutat. Cel de al doilea a vrut să îl ajute și s-a electrocutat, și el, dar a suferit arsuri pe mici porțiuni.

Știrea inițială

Două persoane au fost electrocutate, duminică, în Capitală, pe podul CFR Herăstrău, în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul incidentului intervin echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spună şi detaşamentul special de salvatori. Din primele informaţii, se aşteaptă decuplarea curentului pentru a se putea interveni.

Potrivit unor informaţii încă neconfirmate oficial, o persoană a păstruns într-o zonă în care accesul pietonal este interzis, cu scopul de a-şi face o fotografie selfie, moment în care a atins liniile de contact şi a fost electrocutată.

Circulaţia trenurilor spre mare este momentan blocată. SMURD nu poate interveni pentru că așteaptă întreruperea curentului.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Te-ar putea interesa și: