X

Electricianul Tvr Adrian Sobaru are tentative de suicid din romantism. Așa justifică avocații lui Sobaru gestul extrem al clientului lor

Autor: Marian Păvălaşc / Data publicarii: 04-10-2014 09:10

Angajatul Televiziunii Române care a intrat cu forța la volanul automobilului în curtea Guvernului a rămas în arest la domiciuliu și după recursul procurorilor care au solicitat judecătorilor arestarea sa.

Cu toate că nu a fost arestat preventiv, unul dintre avocații electricianului de la Televiziunea Română a recunoscut că acesta se va prezenta la ședințe de consiliere psihologică. "Am convenit și am constat că în starea de oboseala, stres, emoție, pe care le are, ar fi bine pentru o expertiza obiectivă și concluzii clare și bune să se replanifice activitatea. În acest sens am formulat o cerere, că e bine să fie odihnit să vina la expertiză. Nu s-a stabilit că este nevoie de internarea sa. Poate daca era arestat nu era nevoie de internare. El nu și-a dat consimțământul, se considera sănătos mintal și, nedându-și consimțământul, s-a emis mandat daca se opune. Noi nu ne-am opus, dar s-a emis totuși mandat", a precizat avocatul lui Sobaru, citat de B1 Tv.

Al doilea avocat al protestarului a susținut, la TVR 1, ca Sobaru este "romantic". "El este un tip plăpând, este chiar vulnerabil, regretă profund. Nu se considera vreun erou. A spus că vrea să schimbe mentalități să se traiască mai bine în țara asta. Asta e viziunea lui, poate e și romantic față de noi. Acest om este cam ca un fel de Don Quijote", a ținut să precizeze aparătorul lui Adrian Sobaru.