Incidentul a avut loc în Praga, iar femeia este în comă artificială, potrivit telekomsport.ro

Ekaterina Bobkova a ajuns la spital cu ruptură de pelvis, 20 de fracturi ale coastelor, cu leziuni pulmonare şi cu hemoragii interne.

„Vom contacta reprezentanţii poliţiei cehe care conduc ancheta incidentului şi vrem să aflăm toate detaliile şi dacă au progresat în investigaţie”, a declarat ambasada Rusiei în Cehia.
Reamintim că fotbaliştii
Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi pe data de 8 octombrie, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova. Funcţionarul de origine coreeană, Denis Pak, a fost apoi lovit cu un scaun de unul dintre atacatori. Fotbaliştii beţi l-au bătur şi pe şoferul unei prezentatoare TV.

Martoră fiind la scandal, Ekaterina Bobkova a depus declaraţie spunând că a văzut tot incidentul, fapt care nu a convenit celor doi fotbalisti.

După pronunţarea sentinţei, care a fost săptămâna trecută, Ekaterina Bobkova a fost găsită pe trotuarul din faţa unui hotel din Praga.

Ca o coincidenţă, femeia a postat în urmă cu o lună de zile o fotografie cu ea întinsă pe podea şi machiată ca şi cum ar ficăzut de la înălţime.