Emoțiile au fost mari pentru ultimii 12 semifinaliști ai noului sezon Românii au talent. Momentele au fost pline de originalitate și creativitate.

Premiul de originalitate

Propunerea juriului din ultima semifinală "merge catre cel care ne-a arata un buchet de talente", a spus Bebe Cotimanis: Denis Bolborea

Denis Bolborea s-a prezentat la audiții cu un număr inedit de looping. A imitat sunete, a făcut beatbox, iar rezultatul talentului său i-a impresionat pe jurați. Denis va aduce din nou looping-ul pe scena Românii au talent, dar de data aceasta într-un mod mult mai complex – va face o trecere prin mai multe stiluri muzicale din diferiți ani.

Cinci nominalizaţi la premiul de originalitate şi s-a dat START VOT pentru Premiul de originalitate: Fanny Jumpers, Cosmin Cioca, Laura Vrânceanu, Concertino şi Denis Bolborea

Primul finalist ales de public este BOGDAN DUMITRAŞCU.

Bogdan Dumitrascu

Bogdan Dumitrașcu a uimit jurații la preselecții cu vocea sa incredibilă. Momentul de aseară a fost plin de emoție, dar bărbatl şi-a demonstrat încă o dată calitățile. Recuzita, dar și elementele grafice de excepție l-au ajutat pe Bogdan să fie la înălțime. Tânărul a avut o viaţă grea, este şi luptă pentru fiul său în vârstă de patru ani. Singura care l-a aplaudat în picioare a fost Mihaela Rădulescu care a amintit de evoluţia lui, dar şi de faptul ca munceşte din greu pentru familia sa. Andra a amintit însă că aseară emoţiile nu l-au lăsat să fie în formă maximă.

Al doilea vot al publicului s-a îndreptat spre Kid-A

Kid-A

Dacă la preselecții membrii trupei Kid-A au venit cu un moment de dans contemporan bazat pe mișcări rapide și puternice, denotând neliniște, căutare și zbucium, mâine, cei cinci concurenți au adus aseară o coregrafie care a arătat o altă latură a personalității lor artistice. Tinerii au transmis foarte multă liniște, sensibilitate și pace. Tinerii spun că şi-au găsit prin dans drumul în viaţă şi au trecut mai uşor peste probleme.

Primul care intră la decizia juriului este ALEXANDRU MARIAN şi  YEVA

Decizia voturilor juraţilor a ajuns în mâinile Mihaelei, care deja îi spusese frumoasei dansatoare din Ucraina că o vrea în finală. Mai departe a mers YEVA

Muzica rock a fost prezentă pe scenă și în ultima semifinală. Chitaristul Alexandru Marian a crea un moment muzical rock incendiar, completat de o costumație reprezentativă, fum, artificii, dar și de un culpu de dansatori din trupa PRO Dance.

În etapa trecută a competiției, Yeva Shiyanova a dansat în făină și a lăsat jurații, dar şi publicul fără cuvinte. În ultima semifinală Românii au talent, tânăra a demonstrat că nici dansul la bară sau baletul nu-i sunt străine. Machiajul, costumația și recuzita au ajutat-o pe Yeva să surprindă încă o dată. Yeva este una dintre primele personae din Kazahstan, Ucraina si Rusia care a promovat stilul freestyle (o combinatie intre dans modern, dans la bara si acrobatie). Tânăra, care este dansatoare şi coregrafă în Kazakhstan are 23 de ani. La 5-6 ani a făcut  cursuri de pole dance, apoi gimnastica ritmica inca doi ani. A urmat apoi cursurile de balet timp de 8 ani.

Yeva Shiyanova

EI INTRĂ ÎN MAREA FINALĂ

Bianca Costiug, Nicoleta Iancu, Alexandru Moraru, Robert Tudor, Concertino, Bogdan Bolohan, Ion Barbu, Viorel Scânteie şi căţeluşa Bibi, Trupa The Beat, Carmen Cernea, Srupa Speed Cubing, Alexandru Bordea si Oana Zara, BOGDAN DUMITRAŞCU, Kid-A, Yeva Shiyanova

Te-ar putea interesa și: