Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe negre după ce fostul ei soț, Alex Bodi, ar fi înșelat-o cu rusoaica Daria Radionova. Acum însă, totul pare să fi revenit la normal, scrie Cancan.

Din primele informații apărute reiese că omul de afaceri nu ar fi putut sta departe de Bianca și s-ar fi întors „cu coada între picioare” la ea. Surse din anturajul vedetei au declarat că acesta i-ar fi făcut chiar și câteva promisiuni pentru a-l primi înapoi.

„Alex s-a văzut de două ori cu Daria, au fost două dăți în care s-au întâlnit și a fost ceva mai mult decât o prietenie între ei, știți ce zic… S-a întâmplat în Monaco! Practic, Alex a înșelat-o pe Bianca, acesta este și unul dintre motivele pentru care ea a divorțat, nu mai suporta.

Alex Bodi a demonstrat încă o dată că nu poate să trăiască fără Bianca și s-a întors cu coada între picioare la ea, acum. S-au împăcat și se înțeleg bine, unde mai punem la socoteală faptul că acesta i-a făcut câteva promisiuni”, au declarat surse din anturajul apropiat al vedetei.