Evenimentul Zilei > Sport > Edward Iordănescu ar putea fi noul antrenor al naționalei? Primele declarații după ce FRF și-a făcut publică lista cu opțiuni
Edward Iordănescu ar putea fi noul antrenor al naționalei? Primele declarații după ce FRF și-a făcut publică lista cu opțiuni

Edward Iordănescu ar putea fi noul antrenor al naționalei? Primele declarații după ce FRF și-a făcut publică lista cu opțiuni

Echipa națională de fotbal a României a reușit să se impună luni seara în fața Armeniei. Deși a obținut rezultate destul de bune, aducând echipa pe locul 2 în grupa J, Mirel Rădoi este decis să își dea demisia. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de astăzi, iar Federația Română de Fotbal (FRF) l-a trecut deja pe Edward Iordănescu la opțiuni.

Mirel Rădoi a decis să plece de pe banca echipei naționale de fotbal exact când era cea mai mare nevoie de el. În curând, mandatul său va ajunge la final, iar antrenorul a anunțat că este momentul ca Naționala să își găsească pe altcineva. Deși se apropie meciuri importante, cu Islanda și Liechtenstein, Rădoi este decis să se retragă. Răzvan Burleanu a mărturisit că va face tot posibilul să îl convingă pe actualul antrenor să mai rămână o perioadă, măcar să fie alături de echipă la meciurile din barajul de calificare.

Anunțul lui Mirel Rădoi a surprins pe toată lume, iar în ciuda faptului că FRF își dorește să continue colaborarea cu el, sunt totuși nevoiți să caute soluții alternative. Una dintre opțiuni este Edward Iordănescu, actual antrenor la FCSB. Atunci când a auzit că este pe lista Federației, Iordănescu a făcut prima declarație cu privire la planurile sale de viitor. A refuzat din start oferta de a sta pe banca naționalei, susținând că nu este dispus să renunțe la contractul semnat de curând cu Gigi Becali.

“Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente și în astfel de proiecte și cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este ușoară, chiar este o muncă grea și în final dacă ne vom îndeplini obiectivele și satisfacția va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali a oferit și el o primă declarație cu privire la propunerea celor de la FRF

Patronul FCSB a părut destul de iritat de opțiunea celor de la Federație în ceea ce privește noul antrenor de la naționala României. Gigi Becali nu este dispus că renunțe la Edi Iordănescu și susține că nici nu vrea să audă de listele făcute de Stoichiță sau Burleanu. Latifundiarul din Pipera a ținut să sublinieze faptul că antrenorul FCSB are un contract pentru următoarele opt luni. În declarațiile sale, Becali a menționat insistent faptul că nu este dispus să renunțe la Iordănescu.

„Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: