Evenimentul Zilei > Social > Educatoarea care și-a ucis cu SÂNGE RECE fetița de patru ani și-a aflat sentința
Educatoarea care și-a ucis cu SÂNGE RECE fetița de patru ani și-a aflat sentința

Educatoarea care și-a ucis cu SÂNGE RECE fetița de patru ani și-a aflat sentința

Oana Răzvana Neț, educatoare din Timișoara și-a ucis cu sânge rece fetița în vârstă de patru ani, și-a aflat sentința. Magistrații Tribunalului Timiș au ales să dea sentința la final de an.

Oana Răzvana Neț și-a ucis propria fetiță, în vârstă de doar patru ani, în timp ce aceasta se juca în cadă.

În data de 13 martie 2018, a umplut cada cu apă, i-a spus copilei că-i face baie, iar când aceasta a intrat în cadă i-a apăsat capul în apă, și a privit cum se chinuie, respirând apă, până ce bulele de oxigen au dispărut, iar trupul îngerașului a rămas nemișcat. Fetița se înecase.

Aceasta a decedat din cauza asfixiei mecanice prin submersie în apă, deoarece apa i-a pătruns în căile respiratorii. Femeia s-ar fi drogat îainte de crimă, la analize medicii i-au descoperit în sânge substante halucinogene, conform observator.tv

Avocatul femeii nu a prezentat nicio probă în favoarea acesteia.

„În apărarea sa, inculpata nu a prezentat nicio probă în măsură să înlăture indiciile prezentate de acuzare, mai mult, a recunoscut întru-totul fapta, în modalitatea reţinută de organele de cercetare penală. Din referatul cu propunere de arestare preventivă reiese în mod clar care sunt probele din care s-ar putea desprinde presupunerea rezonabilă că inculpata a săvârşit fapta de care este acuzată. Astfel, din cuprinsul probelor de la dosar reiese că inculpata și-a ucis fiica, ținând-o forțat cu capul sub apă, până când minora s-a înecat, decedând prin asfixiere”, se explică într-un document realizat de magistrații Tribunalului Timiș.

Magistrații Tribunalului Timiș au condamnat-o pe educatoarea ucigașă la 12 ani de închisoare cu executare, din care se vor scădea nouă luni pe care inculpata le-a petrecut deja în arest. Aceasta mai este obligată să plătească daune morale în valoare de 60.000 de euro, precum și 3.200 de lei cheltuieli judiciare.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: