Într-unul dintre subiectele din programa pentru examen, care se adresează elevilor de 14 ani, un băiat de 17 ani sărută și masturbează într-o mașină un alt băiat de 15 ani până la orgasm, după care discută că data viitoare vor face sex oral, scrie Life Site News.

„Mario a ejaculat după ce Al l-a frecat cu mâna. S-a simțit minunat. Au vorbit chiar să încerce sexul oral data viitoare când vor fi împreună”, scrie în programă.

Subiectul cere apoi elevilor să explice „sprijinul” pe care l-ar oferi dacă cel mai tânăr dintre adolescenți decide „să dezvăluie familiei și prietenilor că este gay”.

„Homosexualitatea explicită este prezentată copiilor și pare să existe o agendă pentru a prezenta activitatea homosexuală ca normală, fără a ține cont de credințele religioase sau morale ale familiilor”, comentează Jack Fonseca, analist politic la Life Site News.

Într-un alt subiect, o adolescentă, presată de prietenul ei, acceptă în cele din urmă să aibă „raporturi sexuale neprotejate”, în timp ce cei doi sunt în stare de ebrietate la o petrecere școlară, unde alcoolul și dogurile sunt consumate nestingherit.

„Spre sfârșitul petrecerii, ei se duc la etaj, într-o cameră goală și au raporturi sexuale neprotejate”, explică subiectul.

Un alt subiect vorbește despre o adolescentă care trimite o fotografie „cu sânii goi” prietenului său, care insistă să aibă de la ea „poze sexy”.

Potrivit lui Fonseca, conținutul sexual explicit al acestor subiecte nu este necesar, el având exclusiv rolul de a „sexualiza” copiii.

Te-ar putea interesa și: