Editura Evenimentul si Capital

EDITORIALUL EVZ. Victor Ponta și hoața „agresată” sexual în tramvai

14-01/Malin_Bot2_2aa66c7c81_e0a39951ef-465x390
Autor: | | 201 Comentarii | 15727 Vizualizari

Circul pe care îl face de două zile Victor Ponta, alături de Gabriela Firea și propaganda asociată, îmi amintește de o scenă petrecută într-un tamvai cu ceva vreme în urmă.

Două doamne corpolente cu fuste înflorate au urcat într-un tramvai împreună cu un puști murdar, cu haine rupte. Cum s-a urcat în tramvai, copilul a început să facă tot felul de giumbușlucuri gălăgioase, pentru a distrage atenția călătorilor.

Piciul s-a apucat chiar să tragă de plasa unui bătrân, în timp ce una dintre femei a început să țipe la el, chipurile să stea la locul lui. În acest timp, cea mai solidă dintre femei s-a plasat abil în spatele bătrânului și a încercat să-i șutească portofelul din buzunarul lateral de la haină.

Bătrânul a simțit că-i umblă cineva în buzunar și a prins-o de mână pe hoață spunându-i: „Ce faci, mă? Îmi furi din buzunar?”. Fără nici cea mai mică urmă de ezitare, parcă pregătită pentru momentul în care e prinsă în flagrant, doamna cu fustă înflorată a început să răcnească cât o țineau bojocii: „Aoleu, mă pipăie obsedatu! Moșu’ ăsta e obsedat sexual’. Mi-a pus mâna pe piept. Nenorocitule care ești! Porcule! Obsedatule care ești!”.

Țipetele femeii au atras privirile nedumerite și șocate ale tuturor călătorilor. Unii au văzut ce s-a petrecut de fapt și s-au blocat în fața tupeului incredibil al hoaței care pozează în victimă. Alții erau complet nedumeriți și ușor amuzați. Bunul-simț le spunea că e imposibil ca o astfel de persoană să fie pipăită prin tramvai de un pensionar atât de inofensiv.

În același timp nu excludeau faptul că realitatea depășește uneori cea mai bogată imaginație, că orice e posibil și încercau să priceapă ceva din incidentul gălăgios care le-a atras atenția. „Cât de pervers și nenorocit să fie bătrânul încât să facă așa ceva într-un tramvai?”, s-au întrebat cei care nu excludeau posibilitatea ca doamna trupeșă chiar să fie vexată pe bună dreptate.

Bietul bătrân a rămas mut și paralizat în fața tupeului cu care hoața s-a apucat tot ea să-l ocărească. Tot lui îi venea să intre în pământ de rușine că a ajuns în mijlocul uni circ atât de rușinos. N-a apucat săracul să mai spună nimic în fața potopului de strigăte, până când tramvaiul a ajuns la următoarea stație, unde hoața a tulit-o rapid. Până să priceapă și cei din jur ce s-a întâmplat, de fapt, muierile și copilul folosit ca momeală erau departe.

Tupeul cu care hoața a reacționat când a fost prinsă este exact tipul de tupeu cu care Victor Ponta a reacționat pentru a abate atenția publicului de la scandalosul caz de corupție al baronului Adrian Duicu. A profitat abil de o declarație interpretabilă a președintelui Traian Băsescu și a început să urle cât l-au ținut bojocii, pe toate canalele TV, că e o victimă a mafiei și că nu mai poate sta în Palatul Victoria din pricina armatei de procurori care îl vânează în frunte cu comandantul de oști judiciare Băsescu. Apoi a plusat anunțând că se ascunde în Ministerul Apărării Naționale.

Tiriac, decizie CLARA. Si-a anuntat apropiatii ACUM. EXCLUSIV

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI