Evenimentul Zilei > Social > Ediția de iulie a revistei Capital este de astăzi pe piață! Află cum s-a impus profesional Anamaria Prodan într-o lume dominată de bărbați
Ediția de iulie a revistei Capital este de astăzi pe piață! Află cum s-a impus profesional Anamaria Prodan într-o lume dominată de bărbați

Ediția de iulie a revistei Capital este de astăzi pe piață! Află cum s-a impus profesional Anamaria Prodan într-o lume dominată de bărbați

Noul număr Capital îți aduce povestea spumoasă a vedetei Anamaria Prodan: află parcursul de la copilăria plină de peripeții la femeia puternică de astăzi.

Majoritatea publicului crede că succesul ei se datorează părinților, însă vedeta a fost mereu liberă, încrezătoare în sine și cu o gândire strategică, lucruri ce i-au asigurat reușita.

Își iubește deopotrivă familia și munca, iar educația este considerate ca un pilon important în dezvoltarea copiilor săi. Despre familie dar și despre noile afaceri în care este implicată, afli din numărul Capital, ediția de iulie, disponibil începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Tot din acest număr afli și care este poziția României în contextul retragerii trupelor militare S.U.A de pe teritoriul Germaniei. Președintele Donald Trump a cerut Pentagonului să reducă numărul trupelor aflate pe teritoriul german iar anunțul retragerii unei părți a trupelor americane din Germania a provocat o adevărată furtună pe scena politică germană și în presa din lumea întreagă. Vezi care sunt implicațiile pentru țara noastră dintr-un articol amplu prezentat în revista.

Un alt subiect interesant din revista Capital ne spune cât de aproape suntem de o imersiune totală folosind tehnologia realității virtuale. Vezi cum arată tehnologie VR în prezent, unde este întâlnită tehnologia și care sunt costurile dezvoltării sale.

În plus, ai și supliment de Inovație și sustenabilitate: Află secretele educației digitale și importanța dezvoltării poiectului SmartLab.

Articolele complete le găsești în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 17 iulie – 14 august și online pe www.agoramag.ro.

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: