Evenimentul Zilei > Sport > Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali, obligat să accepte o clauză specială. Dacă o încalcă, plătește la greu!
Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali, obligat să accepte o clauză specială. Dacă o încalcă, plătește la greu!

Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali, obligat să accepte o clauză specială. Dacă o încalcă, plătește la greu!

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit luni seara că noul antrenor al roş-albaştrilor va fi Edward Iordănescu, tehnician care preia banca tehnică în condiţii speciale, adică având o clauză conform căreia latifundiarul din Pipera nu se va amesteca în alcătuirea primului 11.

Practic, Iordănescu va avea la FCSB rolul unui manager din Premier League. Gigi Becali a fost de acord şi arată astfel că a înţeles că jucătorii pe care îi plăteşte chiar au nevoie de un antrenor veritabil.

Totodată, milionarul a realizat că autoritatea unui antrenor nu mai are nicio relevanţă când fotbaliştii cunosc că patronul este cel care ia toate deciziile în alcătuirea echipei.

Gigi Becali a ajuns la această concluzie după eşecul din derby-ul cu Rapid, scor 1-0. Astfel, actualul antrenor, Dinu Todoran, va fi îndepărtat, iar în locul său va fi instalat Edi Iordănescu, care a plecat de la CFR Cluj după ce a câştigat titlul.

Dacă Gigi Becali se bagă, plăteşte

Conform Digi Sport, Edi i-a cerut lui Gigi Becali să specifice în contract faptul că nu va interveni la echipă. Dacă nu respectă clauza, Becali ar trebui să-i achite antrenorului 500.000 de euro.

Se pare că înaintea lui Iordănescu Jr. a mai existat un tehnician care i-a impus milionarului din Pipera o astfel de clauză. Este vorba despre Constantin Gâlcă, ultimul tehnician care a şi cucerit campionatul cu FCSB.

Edi Iordănescu

Negocieri între Edi Iordănescu şi Becali

„Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru.

O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile.

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: