Evenimentul Zilei > Monden > Ed Sheeran a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat la galele ”strălucitoare” din America. ”E atâta ură acolo…”
Ed Sheeran a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat la galele ”strălucitoare” din America. ”E atâta ură acolo…”

Ed Sheeran a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat la galele ”strălucitoare” din America. ”E atâta ură acolo…”

Ed Sheeran a recunoscut că nu îi face nicio plăcere să ia parte la evenimentele de premiere ce se desfășoară în Statele Unite ale Americii.

Ed Sheeran (30 de ani), unul dintre cei mai de succes cântăreți ai ultimilor, ani, a fost sincer și a spus că nu se simte foarte confortabil atunci când trebuie să participe la galele de premiere ale artiștilor. Este vorba despre evenimentele care se desfășoară în Statele Unite ale Americii (SUA). Declarațiile lui Ed Sheeran au venit la câteva zile după ce britanicul a participat la MTV VMA 2021.

De ce nu se simte bine Ed Sheeran la galele din America

Ed Sheeran a spus că se simte la aceste evenimente tensiunea dintre artiștii care se află în competiție pentru obținerea premiilor puse la bătaie. „Sala este plină de resentimente și ură față de toți ceilalți și este o atmosferă destul de incomodă. Toți artiștii sunt oameni dulci, dar sunt înconjurați de persoane care vor să câștige ei, așa că este un artist înconjurat de zece oameni și un alt artist înconjurat de alte zece persoane și toată lumea se uită urât unii la alții”, a afirmat Ed Sheeran.

El a ținut însă să precizeze că atmosfera la care se referă nu are legătură cu gala MTV Video Music Awards, care a avut loc duminică. „Nu are nimic de-a face cu MTV sau cu spectacolul de premiere, este vorba de toate celelalte gale de premiere, premiile Billboard, GRAMMYs … AMAs. Este doar o mulțime de oameni care doresc ca alți oameni să eșueze și nu-mi place asta”, a mai spus cântărețul născut la Halifax în Marea Britanie.

„Spectacolele noastre de premiere sunt evenimente la care toată lumea se îmbată și nimănui nu-i pasă cine câștigă sau pierde”

„În Anglia, spectacolele noastre de premiere sunt evenimente la care toată lumea se îmbată și nimănui nu-i pasă cine câștigă sau pierde, este doar o noapte bună. Am vorbit cu oamenii și sunt ceva de genul:„ M-am simțit foarte deprimat după aceea ”. Atmosfera nu este deloc frumoasă. Este o atmosferă în care mă simt oribil. Plec de acolo simțindu-mă trist și nu-mi place”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.