Evenimentul Zilei > Monden > Ecourile Survivor România. Elena Marin a dezvăluit de ce nu o să-l ierte niciodată pe Zanni
Ecourile Survivor România. Elena Marin a dezvăluit de ce nu o să-l ierte niciodată pe Zanni

Ecourile Survivor România. Elena Marin a dezvăluit de ce nu o să-l ierte niciodată pe Zanni

Fosta concurentă de la Survivor România, Elena Marin are mai multe sfaturi pentru învingătorul competiției Zanni. Chiar dacă cei doi nu s-au înțeles și nici nu vor păstra legătura pe viitor, Elena îl sfătuiește de bine pe Zannidache.

Competiția Survivor România s-a încheiat, câștigătorul a fost desemnat, dar ecourile încă mai vin. Povești nespuse, din spatele camerelor de luat vederi, sentimentele concurenților, trăirile lor din anumite momente și tot felul de alte detalii care nu au fost văzute în episoadele difuzate la televizor, curg unele după altele.

A venit rândul Elenei Marin să povestească despre Zanni, câștigătorul competiției și tensiunile dintre ei. De-a lungul competiției, Elena Marin și Zanni au avut destule momente tensionate, când nu au reușit să ajungă la o înțelegere.

Acum, când totul a trecut, fosta concurentă, Elena Marin, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația ei cu Zanni, învingătorul competiției „Survivor România”.

Cea mai nebună clauză de la Survivor România. Ce i-au pregătit șefii Kanal D lui Zanni

Elena Marin nu poate fi prietenă cu Zanni

Cunoscuta dansatoare susține că nu s-a putut apropia de acesta și nu a putut colabora cu el din cauza unor cuvinte grele pe care Zanni le-a rostit la adresa ei. Elena Marin a povestit că nu poate fi prietenă cu câștigătorul competiției și nici nu crede că vor ține legătura.

„Exact același lucru am crezut și eu. L-am îmbrățișat cu foarte mare drag, am apreciat faptul că el m-a ales pe mine, i-am mulțumit, dar am observat că el nu este foarte deschis. M-am bucurat de acel reward cât am putut de mult și am crezut că este un pas spre împăcare, ținând cont că erau jocurile individuale, nu mai făceam parte din aceeași echipă și nu mai aveam motive să ne certăm. Lucrurile nu au stat așa și, la două zile distanță, lucrurile au luat-o de la capăt cu aceleași acuzații. Asta m-a făcut, din păcate, să nu mă pot apropia de el și să nu putem ține o legătură de prietenie mai strânsă”, a spus Elena Marin pentru Viva.ro.

Sfaturile Elenei pentru Zanni

Pe de altă parte, chiar dacă nu vor rămâne în relații apropiate, Elena Marin îi dă câteva sfaturi lui Zanni, pentru viitor. Ea îi recomandă să fie la fel de vocal în continuare, dar să-și folosească inteligența în scopuri constructive.

„I-aș sugera să fie în continuare vocal, așa cum a fost și până acum, dar să încerce să își folosească inteligența pe care o are, una foarte mare, nu numai în scopuri distructive, ci în unele mai constructive. Și i-aș mai spune să încerce să se apropie de Dumnezeu și să Îi mulțumească pentru câștigul lui”, a mai spus fosta concurentă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: